یادداشت؛

زجر ابدی صهیونیست ها از قدرت ادبی و رسانه‌ای سید مقاومت

پرچمدار جبهه‌ مقاومت شهید سید حسن نصرالله در دو دهه قبل، در استعاره‌ای برگرفته از قرآن، در توصیف اسرائیل گفت: "والله هی اوهن من بیت العنکبوت"خانه عنکبوت! و این موشک روان‌شکن استعاره‌ای و رسانه‌ای، آن چنان روح و روان صهیونیست‌ها را در هم‌کوبید که تا امروز نیز اثرات آن به وضوح قابل مشاهده است.

به گزارش دانشکده علوم اجتماعی، رسانه و ارتباطات، شهید سید حسن نصرالله، از معدود شخصیت‌های جهان تشیع بود که به اذعان متخصصین، قواعد بازی رسانه را به خوبی می‌شناخت و کمی فراتر، سبک خاص خود را در رسانه داشت.

پرچمدار برجسته جبهه‌ مقاومت در دو دهه قبل، در استعاره‌ای برگرفته از قرآن، در توصیف اسرائیل گفت: “والله هی اوهن من بیت العنکبوت”خانه عنکبوت!

نتانیاهو در اولین صحبت خود بعد از ترور، این زجر طولانی درونی‌اش را بلافاصله آشکار کرد: «دشمنان ما فکر می‌کردند ما خانه عنکبوت هستیم!»

منبع:رسادین