با حضور در نماز جمعه تهران؛

تجدید عهد دانشگاهیان دانشگاه ادیان و مذاهب با رهبر معظم انقلاب

دانشگاهیان دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور در نماز جمعه تهران به امامت ولی امر مسلمین جهان اقتدار امت اسلامی را بار دیگر به رخ جهانیان خواهند کشید.

نماز جمعه این هفته تهران به امامت رهبر انقلاب به همراه مراسم بزرگداشت پرچمدار مقاومت شهید سیدحسن نصرالله در مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دانشگاهیان دانشگاه ادیان و مذاهب جهت تجدید عهد با رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای(مد ظله العالی) و آرمان‌های امام و شهدا، با حضور در نماز جمعه تهران به امامت ولی امر مسلمین جهان اقتدار امت اسلامی را بار دیگر به رخ جهانیان خواهند کشید.

مراسم بزرگداشت مجاهد فی سبیل‌الله و سیّد عزیز امت اسلامی، شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله و همراهان ایشان ازجمله سردار شهید نیل‌فروشان از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی روز جمعه ۱۳ مهرماه از ساعت ۱۰:۳۰ صبح در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.