معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده خبر داد؛

آغاز فرایند مصاحبه دکتری تخصصی رشته مدیریت رسانه

دکتر سیدرضا سجادی نژاد ،معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی، رسانه و ارتباطات از آغاز فرایند مصاحبه دکتری تخصصی (Ph.D) رشته مدیریت رسانه و اطلاعات،ویژه پذیرفته شدگان از طریق آزمون سراسری خبر داد.

به گزارش دانشکده علوم اجتماعی، رسانه و ارتباطات ،دکتر سیدرضا سجادی نژاد ،معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده گفت:فرایند مصاحبه دکتری(Ph.D ) رشته مدیریت رسانه و اطلاعات، بعد از اعلام نتایج دعوت به مصاحبه دکتری از طریق سازمان سنجش و در دانشگاه های برگزار کننده انجام می شود؛ بر این اساس مصاحبه دکتری مدیریت رسانه، ویژه داوطلبان پذیرفته شده آزمون سراسری از صبح روز شنبه دوم تیرماه در دانشکده علوم اجتماعی، رسانه و ارتباطات با حضور اساتید آغاز شده است و تا فردا پایان می پذیرد؛ همچنین هفته آینده زمان مصاحبه دکتری مدیریت رسانه از طریق آزمون اختصاصی دانشگاه خواهد بود.

وی با بیان اینکه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مدیریت رسانه و اطلاعات بر اساس نمره حد نصاب است، افزود: دانشگاه‌ها حداقل تراز مدنظر خود را مشخص کرده و همه کسانی که نمره آزمون آن‌ها بالاتر از حد نصاب تراز دعوت به مصاحبه دکتری مدیریت رسانه و اطلاعات آن دانشگاه باشد، به مصاحبه دعوت شده اند.