به همت پژوهشکده ادیان و مذاهب؛

کارگاه علمی پژوهش و انتشار مقاله در نشریات بین‌المللی برگزار می‌شود

کارگاه علمی پژوهش و انتشار مقاله در نشریات بین‌المللی (در دین و علوم شناختی) پنجشنبه 7 دی ماه 1402 ساعت 12:30 در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت پژوهشکده ادیان و مذاهب، کارگاه علمی پژوهش و انتشار مقاله در نشریات بین‌المللی (در دین و علوم شناختی) با حضور دکتر علی خالقی در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

گفتنی است دکتر علی خالقی دارای دکترای تخصصی پژوهشی نوروساینس است. وی عضویت هیئت علمی مرکز تحقیقات روانپزشکی و روانشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نویسندگی ۷۲ مقاله علمی نمایه در اسکوپوس و ویراستاری نشریه بین‌المللی Iranian Journal of Psychiatry را در کارنامه علمی خود دارد.

لازم به ذکر است این کارگاه که برای تاریخ پنجشنبه 7 دی ماه 1402 ساعت 12:30 به صورت حضوری در سالن شهید بهشتی برنامه‌ریزی شده است. این کارگاه ویژه‌ی اعضای هیئت علمی و پژوهشگران حوزه دین‌پژوهی، فلسفه دین و علوم شناختی خواهد بود.

علاقمندان جهت ثبت نام می‌توانند از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

لینک ثبت نام در کارگاه