با حضور رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب؛

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر برگزار می‌شود

روز چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۹ الی ۱۲ مراسم گرامیداشت هفته پژوهش با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب و حجت الاسلام و المسلمین دکتر طارمی مدیر علمی دانشنامه جهان اسلام برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است در این مراسم موضوعات پیشنهادی پایان نامه های کاربردی دانشکده شیعه شناسی و ۵۰ اثر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب معرفی می‌شود. همچنین از کتاب‌های خریداری شده از نمایشگاه کتاب بیروت و کتاب‌های اهدایی سفارت ژاپن رونمایی خواهد شد.

گفتنی است این مراسم روز چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۹ الی ۱۲ در سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.