دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند؛

دوازدهمین پیش نشست علمی همایش بین‌المللی «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری دبیر خانه همایش بین‌المللی امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان دوازدهمین پیش نشست علمی همایش بین المللی «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» را برگزار می‌کند.
در این پیش نشست دکتر نعیمه پورمحمدی عضو هیئت علمی گروه فلسفه دین دانشگاه ادیان و مذاهب  با موضوع «گفت‌وگوی ادیان همچون زیارت؛ سخنی در روش‌شناسی گفت‌وگوی ادیان از نگاه کاترینا کورنل» دکتر مهراب صادق‌نیا عضو هیئت علمی گروه ادیان ابراهیمی دانشگاه ادیان و مذاهب با موضوع «انتظار بایسته از گفت‌وگوی ادیان بر اساس روش الاهیات تطبیقی» و دکتر احمدرضا مفتاح عضو هیئت علمی گروه ادیان ابراهیمی دانشگاه ادیان و مذاهب با موضوع «چگونگی امکان گفت‌وگوی ادیان با توجه به رویکرد انحصار گرایی» سخنرانی خواهند کرد.

این پیش نشست چهارشنبه ۶ دی ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۱ سالن شهید بهشتی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.