مصاحبه دکتر غفوری نژاد با خبرگزاری حوزه علمیه خراسان:

غرفه های حوزه علمیه خراسان در نمایشگاه پژوهش رشد قابل توجهی دارند

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب واحد مشهد، ضمن بازدید از بیست و چهارمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان گفت: غرفه های حوزه علمیه خراسان در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی از رشد قابل توجهی برخوردار است.

به نقل از خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر غفوری نژاد، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب واحد مشهد، در گفتگو با این خبرگزاری، ضمن بازدید از بیست و چهارمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی گفت: غرفه های حوزوی حوزه علمیه خراسان در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی از رشد قابل توجهی برخوردار است.
وی با بیان این که امیدواریم این روند رو به رشد پژوهش در حوزه های علمیه همچنان ادامه داشته باشد، تصریح کرد: حوزه های علمیه از دیرباز وجهه قالب آن آموزشی بوده و جز در مقاطع خارج، درس ها و تدریس هایی که ارائه می شده، بر مبنای پژوهش نبوده است و لذا یکی از ضعف هایی که به صورت سنتی در حوزه های علمیه هست ضعف در پژوهش می باشد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب واحد مشهد با بیان این که بر اساس برنامه ریزی های سال های اخیر در معاونت علمی حوزه، این خلا در سطوح مقدمات پر شده و طلاب و مستعدین به پژوهش تشویق می شوند و تمرین پژوهش می کنند.، عنوان کرد: این حرکت رو به رشد بوده که امیدواریم این روند همچنان ادامه پیدا کند و شاهد شکوفایی هرچه بیشتر طلاب پژوهشگر در حوزه علمیه خراسان باشیم و همواره آثار جدیدی در عرصه های مختلف علوم انسانی توسط آنان تولید شود.