با حضور رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب؛

نشست بررسی ابعاد عملیات طوفان الاقصی برگزار می‌شود

با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب نشست بررسی عملیات طوفان الاقصی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست بررسی ابعاد عملیات طوفان الاقصی با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب و جمعی دیگر از اندیشمندان برگزار می‌شود.

در این نشست، آیت الله عباس کعبی، عضو خبرگان رهبری؛ حجت‌الاسلام والمسلمین گنابادی نژاد، معاون فرهنگی استانداری خراسان رضوی؛ شیخ حسین بازماندگان؛ امام جمعه بندر پل؛ شیخ علی ماهیگیر، امام جمعه سیریک؛ دکتر مسعود اسداللهی، مشاور سیاسی شهید سلیمانی؛ دکتر احسان عطایا، نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان؛ ماموستا ملا مامد کلشی نژاد، امام جمعه اهل سنت ارومیه؛ دکتر صابر ابومریم، رئیس بنیاد فلسطین پاکستان؛ دکتر تیسیر سلیمان، آزاده فلسطینی؛ شیخ واهب شنبه زهی، امام جمعه سیب و سوران؛ دکتر مصطفی اللداوی، آزاده فلسطینی؛ دکتر حسین رویوران، کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا؛ حجت‌الاسلام باقری، دبیر نشست به سخنرانی خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است زمان برگزاری نشست بررسی ابعاد عملیات طوفان الاقصی در روز یکشنبه مورخ ۱۶ مهر ماه از ساعت ۲۰ خواهد بود. علاقمندان می‌توانند تصاویر این نشست را از شبکه اینترنتی سفیر دریافت کنند.

کلیک کنید