به همت انجمن علمی دانشکده فلسفه؛

ابعاد اخلاقی هوش مصنوعی بررسی می‌شود

به همت انجمن علمی دانشکده فلسفه دانشگاه ادیان ومذاهب آشنایی با فلسفه هوش مصنوعی؛ پرسش‌های اخلاق هوش مصنوعی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ نشست «آشنایی با فلسفه هوش مصنوعی؛ پرسش‌های اخلاق هوش مصنوعی» به همت انجمن علمی دانشکده فلسفه دانشگاه ادیان ومذاهب وبا همکاری انجمن علمی فلسفه و حکمت اسلامی دانشگاه تهران و انجمن علمی فلسفه دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.
در این نشست دکترمهدی همازاده به «متافیزیک هوش مصنوعی»«رویکردهای کلاسیک و مدرن در ساخت هوش مصنوعی و چالش‌های فلسفی آن»«نقبی به متافیزیک هوش مصنوعی از منظر حکمت متعالیه» خواهد پرداخت.
این نشست به صورت حضوری و مجازی سه شنبه 23 خرداد 1402 ساعت 12:30 در سالن شهید آیت الله سید محمد باقر حکیم دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان برای حضور با رمز 22 از طریق لینک زیر می‌توانند در این جلسه شرکت کنند.

کلیک کنید