با سخنرانی دکتر محمد علی مجاهدی؛

نشست «زیبایی‌شناسی قالب شعری در مثنوی معنوی» برگزار می‌شود

به همت دانشکده عرفان دانشگاه ادیان و مذاهب نشست «زیبایی‌شناسی قالب شعری در مثنوی معنوی» با حضور شاعر بزرگ آیینی کشور، استاد دکتر مجاهدی (پروانه) برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ نشست «زیبایی‌شناسی قالب شعری در مثنوی معنوی» با حضور شاعر بزرگ آیینی کشور، استاد دکتر محمد علی مجاهدی (پروانه) برگزار در دانشگاه ادیان و مذاهب بررگزار می شود.
در این نشست که ششمین نشست از دوره مطالعات مثنوی معنوی است استاد دکتر مجاهدی با بررسی مهم‌ترین نکات ادبی مثنوی به معرفی جایگاهِ ادبی مثنوی خواهد پرداخت.
گفتنی است با توجه به این‌که این نشست در آستانه‌ی ولادت با سعادت حضرت مهدی (عج) قرار دارد؛ شعرخوانیِ مهدوی نیز از برنامه‌هایی است که در پایان جلسه برگزار خواهد شد.
این نشست سه شنبه 16 اسفند ماه 1401 ساعت 12:30 در تالار امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.