با مشارکت مؤسسه اطلاعات و تحقیقات اسلامی (IRIC)؛

همایش «بازنمایی تصویر امام مهدی(عج) در آثار آکادمیک جهان غرب: گزارش آثار، محورهای موضوعی و رویکردها» برگزار می‌شود

بازنمایی تصویر امام مهدی(عج)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همایش «بازنمایی تصویر امام مهدی(عج) در آثار آکادمیک جهان غرب: گزارش آثار، محورهای موضوعی و رویکردها»، با همکاری مشترک مؤسسه اطلاعات و تحقیقات اسلامی (IRIC) و دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

گفتنی است این نشست در روز چهارشنبه 10 اسفند 1401 ساعت 14:30 الی 18 در سالن امام موسی صدر با حضور ریاست محترم دانشگاه ادیان و مذاهب حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید ابوالحسن نواب و همچنین دکتر محمد نهاوندیان رئیس مؤسسه اطلاعات و تحقیقات اسلامی برگزار خواهد شد.

در این جلسه خانم دکتر فاطمه طارمی راد به موضوع معرفی پروژه و بررسی موضوع مهدویت و آموزه‌های مدرنیته خواهد پرداخت. همچنین خانم ناهده انصارین در موضوع تبیین آموزه غیبت و کارکرد امام غائب در آثار غربیان و خانم نفیسه دانشفرد در موضوع جایگاه نائبان و سیر تطور نهاد وکالت در آثار غربیان به ارائه مقاله خواهند پرداخت.

علاقمندان می‌توانند به‌صورت مجازی نیز به نشانی https://b2n.ir/m80306 و با کد دسترسی: 22 مراجعه کرده و در جلسه حضور یابند.

بازنمایی تصویر امام مهدی(عج)