پیام تسلیت

پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه استان بوشهر

در پی درگذشت استاد دکتر غضبانی، مدیر حوزه‌های علمیه استان بوشهر پیام تسلیتی به شرح ذیل ارسال فرمودند.

إنا لله و إنا الیه راجعون
خبر درگذشت استاد گرانقدر، حجت الاسلام و المسلمین دکتر شیخ یوسف غضبانی از عالمان فرهیخته شهرستان دیلم، استاد، عضو هیئت علمی و رئیس مرکز آموزش های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب شهر مقدس قم، باعث تأثر و اندوه گردید. این مصیبت مولمه را به خانواده محترم ایشان و به طلاب و روحانیون و شاگردان آن بزرگوار تسلیت می گویم و رضوان و رحمت واسعه الهی را برای وی و صبر و اجر جزیل الهی را برای خانواده و بستگان از خدای متعال مسألت دارم.

رضا  خدری
                                                                  مدیر حوزه علمیه استان بوشهر