دکتر مجید مسعودی بیان کرد؛

مقاومت و ایستادگی تا زوال کفر و استکبار ادامه دارد

تاریخ انتشار:

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب، مراسم گرامی‌داشت یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، با حضور جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، در این مراسم، دکتر مجید مسعودی، عضو هیئت علمی دانشگاه، به ایراد سخنرانی پرداخت و با اشاره به جایگاه تاریخی ۱۳ آبان در حافظه سیاسی و اجتماعی ملت ایران، به تبیین ابعاد تقابل جمهوری اسلامی ایران با سیاست‌های سلطه‌طلبانه آمریکا و رژیم صهیونیستی پرداخت.
دکتر مسعودی در آغاز سخنان خود، ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن، به‌ویژه ایالات متحده آمریکا، اظهار داشت: «ما تماشاگر این نیستیم که کشورمان مورد تجاوز قرار گیرد؛ تجاوز به یک مدرسه ابتدایی و کشتار غیرنظامیان و فرزندان بی‌گناه این مرز و بوم در دو حمله در دو زمان مختلف، قابل پذیرش نیست.»
وی با استناد به بیانات رهبر شهید انقلاب، ریشه اصلی تقابل آمریکا با ملت ایران را در رویکرد سلطه‌جویانه این کشور دانست و تصریح کرد: «آمریکا با ما دو مسئله دارد؛ می‌خواهد این مملکت را ببلعد و ملت ایران اجازه نمی‌دهد. این تقابل، یک تقابل همیشگی است.»
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در ادامه، با اشاره به پیامدهای سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: «همه رؤسای جمهور پیشین آمریکا می‌دانستند که حمله به ایران تاوان دارد؛ اما رئیس‌جمهور آمریکا وارد بازی صهیونیست‌ها شد و تاوان آن را با از دست دادن دو مجلس اصلی پرداخت.»
دکتر مسعودی با تأکید بر پیشینه تمدنی، فرهنگی و تاریخی ملت ایران، خاطرنشان کرد: «اگر می‌گویید ایران در انتخابات آمریکا دخالت می‌کند، بله ما دخالت می‌کنیم؛ و این‌گونه شما را رسوا می‌کنیم. شما با ایران، با یک تمدن و فرهنگ اصیل و یک ملت متمدن روبه‌رو هستید و خوی وحشی‌گری شما در قبال بقیه دولت‌ها و ملت‌ها، اینجا جواب نمی‌دهد.»
وی همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «امروز بر مبنای محاسبات الهی ما ابرقدرتیم»، بر ظرفیت‌های علمی و فناورانه کشور تأکید کرد و اظهار داشت: «دانش هسته‌ای کشور ما کاملاً بومی است و حاصل اندیشه، نبوغ و تخصص جوانان ایرانی است و دشمنان نمی‌توانند آن را نابود کنند. ادعاهای آمریکا درباره نابودی تأسیسات هسته‌ای، دروغی است که خودشان نیز به آن آگاه‌اند و در عرصه جهانی رسوا شده‌اند.»
این استاد دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود، با بازخوانی بخشی از تاریخ مبارزات ملت ایران علیه استکبار جهانی و اشاره به تسخیر سفارت آمریکا در سال ۱۳۵۸، یادآور شد: «سال ۵۸ لانه جاسوسی آمریکا تسخیر شد و ۶۰ دیپلمات آمریکایی به مدت ۴۴۴ روز گروگان گرفته شدند؛ نتیجه آن این بود که کارتر انتخابات آمریکا را باخت و ریگان رئیس‌جمهور شد. این حرف ما نیست؛ اشپیگل آلمان تیتر زد که خمینی رئیس‌جمهور آمریکا را تعیین کرد. چرا از تاریخ عبرت نمی‌گیرید؟»
دکتر مسعودی در ادامه، با اشاره به آنچه تحقیر و محدودسازی ملت‌های منطقه از سوی آمریکا و متحدانش خواند، به وضعیت اقتصادی و سیاسی عراق پرداخت و تصریح کرد: «عراق با آن عظمت نفتی، امروز حتی یک بشکه نفت را نمی‌تواند بدون اجازه آمریکا بفروشد و پولش به حساب فدرال رزرو می‌رود. این‌ها اگر به اینجا برسند، اینجا را رأس‌الخیمه می‌دانند.»
وی همچنین با گرامی‌داشت یاد و خاطره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، به نقش و جایگاه او در معادلات منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: «رئیس‌جمهور منفور آمریکا افتخار می‌کند که قاسم سلیمانی را به شهادت رسانده؛ چون از اسم و سایه شهید قاسم سلیمانی می‌ترسید و این ترس هنوز لرزه به اندام شما می‌اندازد. شما هنوز شکست خواهید خورد.»
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با تأکید بر آمادگی ملت ایران برای مواجهه با شرایط مختلف سیاسی و نظامی، خاطرنشان کرد: «ملت متمدن و بافرهنگ ما مخالف مذاکره نیست و از مذاکره با شیطان ترسی ندارد؛ اما فکر نکنید آماده نبرد با شما نیستیم. در جنگ رمضان اعلام کردیم که اگر این بار خطای محاسباتی کنید، جنگ منطقه‌ای می‌شود و امروز کسی جرئت ندارد از تنگه هرمز عبور کند.»
وی در پایان سخنان خود، با ادای احترام به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جنگ ۱۲ روزه، جنگ رمضان و شهدای تجاوزات اخیر، به‌ویژه شهدای دانشگاه ادیان و مذاهب شهید آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم، شهید سجاد شهرکی‌نیا و شهیده سیده سمیه بکایی، بر ضرورت پاسداشت آرمان‌ها و استمرار راه شهیدان تأکید کرد.
این مراسم با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، «ابالفضل علمدار ، خامنه‌ای نگهدار» از سوی حاضران به پایان رسید.

photo_2_2026-11-04_12-14-50
photo_2_2026-11-04_12-14-50
photo_3_2026-11-04_12-14-50
photo_4_2026-11-04_12-14-50
photo_5_2026-11-04_12-14-50
photo_6_2026-11-04_12-14-50
photo_7_2026-11-04_12-14-50
photo_9_2026-11-04_12-14-50
photo_10_2026-11-04_12-14-50
photo_11_2026-11-04_12-14-50

مطالب مشابه