به همت معاونت پژوهشی بررسی می‌شود؛

نقد باورهای مسیحیت صهیونیستی

تاریخ انتشار:

کرسی علمی-ترویجی با عنوان «نقد باورهای مسیحیت صهیونیستی» با ارائه دکتر احمدرضا مفتاح، دانشیار گروه ادیان ابراهیمی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری انجمن علمی ادیان و مذاهب حوزه، کرسی علمی ـ ترویجی با عنوان «نقد باورهای مسیحیت صهیونیستی» با ارائه دکتر احمدرضا مفتاح، دانشیار گروه ادیان ابراهیمی دانشگاه ادیان و مذاهب و عضو پیوسته انجمن علمی ادیان و مذاهب حوزه برگزار می‌شود.

گفتنی است در این نشست دکتر مرتضی صانعی، دانشیار مؤسسه آموزش و پژوهش امام خمینی(ره) و عضو پیوسته انجمن علمی ادیان و مذاهب حوزه، به عنوان ناقد حضور خواهد داشت.

همچنین دبیری علمی این نشست برعهده دکتر محمدتقی انصاری‌پور، عضو هیئت علمی گروه ادیان ابراهیمی دانشگاه ادیان و مذاهب و عضو پیوسته انجمن علمی ادیان و مذاهب حوزه است.

لازم به ذکر است این نشست روز سه‌شنب۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۳۰ در سالن شهید بهشتی دانشگاه ادیان و مذاهب به صورت حضوری و برخط با رمز عبور ۲۲ برگزار می‌گردد.

لینک ورود به جلسه

مطالب مشابه