دکتر محمدمهدی تسخیری خبر داد؛

سفیران وحدت دانشگاه ادیان و مذاهب به استان‌های کشور سفر می‌کنند

تاریخ انتشار:

دانشگاه ادیان و مذاهب خود را موظف می‌داند که پیام رسول مهربانی را با زبان علم و گفت‌وگو به گوش همه جهانیان برساند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن هزار و پانصدمین سالگرد میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی (ص)، دانشگاه ادیان و مذاهب برنامه‌های متنوع علمی، فرهنگی و بین‌المللی را در دستور کار خود قرار داد.

به همین مناسبت حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی تسخیری، معاون ارتباطات و امور بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب، در گفت‌وگویی اختصاصی، جزئیات این برنامه‌ها را تشریح کرد و بر هدف اصلی آنها یعنی «تبیین سیره پیامبر رحمت به عنوان نماد عدالت و صلح و گفت‌وگو» تأکید نمود.

دکتر محمدمهدی تسخیری، پیامبر اسلام (ص) را جلوه‌ای بی‌بدیل از عدالت، مظهرِ فقرزدایی و تبعیض‌ستیزی، اسوه رحمت و نمادِ صلح و گفت‌وگو برای تمامی بشریت دانست و تأکید کرد: هدف ما در دانشگاه ادیان و مذاهب، شناسایی و تبیین ابعاد گوناگون سیره عملی نبی مکرم اسلام (ص) به‌عنوان الگویی زنده، کاربردی و جهان‌شمول برای جهان امروز است؛ جهانی که بیش از هر زمان دیگری طالبِ عدالت و نیازمندِ صلح و تفاهم است.

وی با اشاره به اینکه محور غالب و اصلى برنامه‌های اين بزرگداشت، پژوهش و تحقیق در زمینه سیره نبوی است گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب در نظر دارد با تشکیل کارگروه‌های تخصصی و حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی، با نگاهی علمی و عمیق، ابعاد زندگی پیامبر (ص) در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، اخلاقی و ارتباط با ادیان دیگر را مورد کنکاش قرار داده و دستاوردهای آن را در اختیار جامعه علمی جهان قرار دهد.

معاون ارتباطات و امور بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب از اجرای طرح «سفیران وحدت» توسط این دانشگاه خبر داد و گفت: گروهی از دانشجویان و اساتید، با مأموریت ترویج وحدت اسلامی و گسترش فرهنگ گفت‌وگو، به استان‌های مختلف کشور سفر می‌کنند. محور اصلی این سفرها، معرفی پیامبر اکرم (ص) به عنوان کلید وحدت در جهان اسلام است که در قالب برگزاری نشست‌های مشترک با علمای ادیان و مذاهب، بازدید از مراکز علمی و گفت‌وگو با دانشجویان اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری مجمع نمایندگان این دانشگاه، در نظر دارد دوره‌های آموزشی فشرده و کوتاه‌مدتی را برای عموم علاقه‌مندان، دانشجویان و طلاب در سراسر کشور برگزار کند که محتوای این دوره‌ها بر تبیین جایگاه معنوی پیامبر اسلام (ص)، ابعاد شخصیتی و درس‌های عملی برگرفته از سیره ایشان در زندگی فردی و اجتماعی، متمرکز است.

معاون ارتباطات دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: برگزاری همایش‌های علمی در سطح ملی و بین‌المللی، به صورت حضوری و یا مجازی، از دیگر برنامه‌های مهم این دانشگاه است. این سمینارها با حضور اندیشمندان، محققان و شخصیت‌های برجسته دینی سراسر جهان اسلام برگزار می‌شود تا فرصتی برای ارائه آخرین پژوهش‌ها و تبادل نظر در جهت معرفی جامع و دقیق پیامبر اسلام (ص) به جهانیان باشد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدمهدی تسخیری در پایان خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم (ص) نه فقط برای مسلمانان، که برای تمام جهانیان مظهر عدل و رحمت و صلح هستند. دانشگاه ادیان و مذاهب خود را موظف می‌داند که در این عرصه، پیام رسول مهربانی را با زبان علم و گفت‌وگو به گوش همه جهانیان به خصوص جامعه اسلامی و ملت بزرگ ایران برساند.

مطالب مشابه