دکتر سهرابی فر بیان کرد؛

پاپ فرانسیس با مشی اخلاقی خود در حمایت از فقرا،… به عنوان یک رهبر دینی برای همگان الهام بخش بود.

تاریخ انتشار:

در پی درگذشت پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، هیئتی از این دانشگاه ادیان با حضور در سفارت واتیکان در تهران، با اسقف اعظم آندژی یوزوویچ، سفیر واتیکان دیدار و مراتب تسلیت خود را ابراز داشتند.

در این دیدار که حجت‌السلام و المسلمین دکتر تسخیری معاون ارتباطات و امور بین‌الملل دانشگاه و همچنین دکتر وحید سهرابی‌فر، رئیس دانشکده ادیان و دکتر احمدرضا مفتاح، ( عضو هیئت علمی دانشکده ادیان و صاحب آثاری در زمینه مطالعات کاتولیک) نیز حضور داشتند، ضمن اظهار تاسف عمیق از درگذشت رهبر کاتولیک‌های جهان، برای ایشان از درگاه خداوند متعال طلب غفران و رحمت کردند.

در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مهدی تسخیری، معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب، با گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ی رهبر فقید کاتولیک‌های جهان گفت: «ساده‌زیستی و توجه به محرومان از مهمترین ویژگی‌های عالیجناب پاپ فرانسیس بود و ایشان تلاش‌های بی‌وقفه‌ای در راه اعتلای انسانیت، صلح جهانی و همزیستی مسالمت‌آمیز داشتند.»

در ادامه دکتر سهرابی‌فر، رئیس دانشکده ادیان ویژگی‌های پاپ فرانسیس را برشمرده و گفتند: “پاپ فرانسیس با مشی اخلاقی خود در حمایت از فقرا، جنگ زدگان و خصوصا مردم غزه، فراتر از کلیسای کاتولیک و فضای مسیحیت، به عنوان یک رهبر دینی برای همگان الهام بخش بود. او توانست زیبایی های معنویت و اخلاق دینی را به همگان نشان دهد. فقدان او برای جهان مسیحیت ضایعه بزرگی است و ما امیدوارم پاپ آتی نیز مشی اخلاقی و انسان مدارانه ایشان را ادامه دهد. تعامل پاپ فرانسیس با دیگر ادیان، خصوصا دیدار او با مرجعیت عالی شیعه در نجف، می تواند زمینه ساز ارتباطات و همکاری های عمیق تر و نزدیکتر میان ادیان مختلف باشد.

شایان ذکر است، هیئت اعزامی از دانشگاه ادیان و مذاهب در این ملاقات، پیام تسلیت حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، موسس دانشگاه، که به مناسبت درگذشت پاپ فرانسیس صادر شده بود را به سفیر واتیکان تقدیم نموده و دفتر یادبودی را که به همین مناسبت تنظیم شده بود، امضا کردند.

 

 

 

مطالب مشابه