در نامه‌ای به رئیس جمهور؛

تقدير نمايندگان اقليت‌های دينی در مجلس، از حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب

تاریخ انتشار:

نمايندگان اقليت‌های دينی در مجلس، در نامه‌ای به رئيس جمهور محترم از خدمات فراوان حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب قدردانی كردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پنج نماینده اقلیت‌های دینی مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس جمهور محترم جناب آقای دکتر پزشکیان، از چند دهه خدمات فراوان و کوشش خستگی‌ناپذیر حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در مسیر ترویج علمی و فرهنگی گفتمان وفاق و گفت‌وگوی ادیان و مذاهب قدردانی كردند.

متن نامه نمایندگان اقلیت‌های دینی مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور، بدین شرح است:

 

بسمه تعالی

جناب آقای دکتر پزشکیان

رئیس جمهور محترم

با سلام و احترام

با روی کار آمدن دولت وفاق با رأی اکثریت مردم، بار دیگر نور امید در دل دغدغه‌مندانی که دل در گرو وحدت و انسجام دینی و مذهبی داشتند، روشن شد. شعارها و آرمان‌های انقلاب اسلامی و بنیانگذار کبیر آن حضرت امام خمینی (ره) از همان روزهای نخست پیروزی مشارکت همه ایرانیان و احترام به تمامی پیروان ادیان الهی بود و مقام معظم رهبری (مد ظله) نیز همواره بر ارزش‌ها و حقوق اقلیت‌های دینی و مذهبی تأکید کرده و فرموده‌اند: «ما از اسلام آموخته‌ایم که باید با پیروان ادیان دیگر با انصاف و عدالت برخورد کرد». از این‌رو برنامه‌ها و سیاست‌های سازنده دلسوزان مبنی بر گسترش زمینه‌های گفت‌وگو و تعامل میان ادیان و مذاهب برای مشارکت در رشد پیشرفت و تعالی علمی و فرهنگی کشور و مردم بزرگ ایران زمین بوده است و برای رسیدن به این مهم مراکز علمی پرشمار و پرباری در کشور راه اندازی شد که هر کدام گام‌های ارزشمندی را در این مسیر مقدس برداشته‌اند.

به یقین یکی از برجسته‌ترین نمونه‌های این مراکز دانشگاه ادیان و مذاهب است. در شرایط کنونی که جهان با چالش‌های پرشماری هم چون افراط‌گرایی و تعصبات دینی و مذهبی روبه‌روست، جایگاه دانشگاه ادیان و مذاهب و مؤسس اندیشمند و خوش‌فکر آن جناب حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در ترویج ارزش‌های انسانی و اخلاقی بیش از پیش نمایان شده است.

این دانشگاه با تکیه بر آموزه‌های دینی و مذهبی تلاش کرده است که تفاهم و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین پیروان ادیان گوناگون را ترویج دهد و با ایجاد فضایی مملو از اعتماد و احترام متقابل، زمینه وفاق ملی را گسترش داده و ارکان همبستگی ملی را تقویت کند.

کارنامه درخشان این دانشگاه در راه‌اندازی رشته‌های دانشگاهی متنوع مطالعات ادیانی، برگزاری نشست‌های علمی، انتشار آثار فاخر و ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز علمی معتبر جهانی گویای کارآمدی و اثرگذاری آن در ترویج گفتمان بین‌الادیانی و بین فرهنگی است که صبغهٔ حوزوی آن کوشش‌هایی از این دست را ارزشی دوچندان می‌بخشد.

روشن است که درخت تنومند گفتمان وفاق و گفت‌وگوی ادیان حاصل زحمات و خون دلهایی است که سال‌های سال آن را آبیاری کرده‌اند. جا دارد قدردان کسانی باشیم که سرمایه عمر و عمل خویش را صرف تقویت این گفتمان آسمانی کرده‌اند و در این راه از هیچ کوشش خالصانه‌ای دریغ نکردند.

از این رو امضاکنندگان زیر به پاس چند دهه خدمات فراوان و کوشش خستگی‌ناپذیر حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در مسیر ترویج علمی و فرهنگی گفتمان وفاق و گفت‌وگوی ادیان و مذاهب، مراتب سپاس و قدردانی خود را به نمایندگی از جامعه اقلیت‌های دینی ابراز داشته و توفیق روزافزون ایشان را از درگاه پروردگار خواهانیم.

گفتنی است این نامه توسط نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی آقایان شارلی انویه تکیه، نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی ایران، آرا شاوردیان، نماینده مسیحیان ارمنی شمال ایران، گغارد منصوریان، نماینده مسیحیان ارمنی جنوب ایران، همایون سامه یح نجف آبادی، نماینده کلیمیان ایران و خانم بهشید برخوردار، نماینده زرتشتیان ایران به امضا رسیده است.

مطالب مشابه