به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب حجتالاسلام و المسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائممقام ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتگویی با اشاره به توسعه حوزه گردشگری و صنعت توریسم در جهان امروز گفت: گردشگری علمی را میتوان یکی از حوزههای جدید جذب توریست دانست که کارکردهایی مانند جذب دانشجوی خارجی، برگزاری همایشهای علمی بینالمللی، تشکیل کارگاههای مشترک علمی با دانشگاههای معتبر جهان دارد. سادهترین شکل این پدیده نیز با پذیرش گردشگرانی که تمایل به بازدید از مراکز علمی و دانشگاهی معتبر دارند؛ محقق میشود.
دکتر جعفرطیاری افزود: گردشگری علمی یکی از بهترین روشهای جذب مهمانان و گردشگران خارجی است و موجب معرفی هر چه بیشتر جامعه علمی ایران اسلامی در سراسر دنیا میشود و امروز دانشگاه ادیان و مذاهب در میان دانشگاههای سراسر کشور به عنوان قطب این پدیده نوظهور در صنعت گردشگری، ظهور یافته است.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب با پذیرش دانشجو از ۱۵ کشور دنیا، برگزاری کارگاههای مشترک علمی با دانشگاههای معتبر جهان از کشورهایی مانند آلمان، فرانسه، اتریش، سوئیس، لبنان، آلمان، پاکستان، غنا و بسیاری از کشورهای دیگر و نیز پذیرایی از مهمانان و گردشگرانی که تمایل به بازدید از مراکز علمی هستند؛ گام بزرگی در توسعه توریسم علمی برداشته است و در مقایسه با دیگر دانشگاههای ایران در خط مقدم این جریان قرار دارد.