به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب در جمع نمایندگان استانی این دانشگاه به ضرورت فعالیتهای اقتصادی برای حفظ و تداوم فعالیتهای فرهنگی و علمی اشاره کرد و گفت: همه فعالیتهای دینی، مذهبی و فرهنگی در طول تاریخ پیوست اقتصادی داشتهاند و کار فرهنگی بدون پیوست اقتصادی محکوم به شکست است.
وی افزود: یکی از ویژگیهای دانشگاه ادیان و مذاهب این است که کاری به خط و ربط سیاسی دیگران ندارد. هرکس عضو نظام جمهوری اسلامی و شهروند ایران است، بر سر چشم ما جا دارد.
نواب همچنین گفت: ما میخواهیم نمایندگان دانشگاه در سراسر کشور، سنگر ایجاد وحدت در کشور شوند. اگر شیعه تندرو داریم، باید شیوههای آن بررسی شود و کلاس بگذاریم و آموزش دهیم و تشیع اعتدالی و عقلانی را از شیخ مفید و شیخ صدوق تا امام خمینی و مقام معظم رهبری و علامه طباطبایی را برای آنها توضیح دهیم. اگر افراد تفریطی دارید، باید به داد آنان نیز رسید. کسانی هستند که شیعه را به حراج گذاشتهاند و گمان میکنند برای حفظ وحدت باید از اصول تشیع کوتاه آمد. ما در هر دو مسئولیت داریم و باید با برگزاری کلاس و دوره این مشکل را حل کرد.
وی در ادامه گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب جزو چهار دانشگاه فعال در سطح بینالملل در کشور است. تاکنون 400 هیئت خارجی از دانشگاه بازدید کردهاند. دانشگاه ادیان و مذاهب همچنین دارای مجله ISI است و بیش از هزار دانشجوی دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. همچنین این دانشگاه میزبان دانشجویان خارجی از 15 کشور جهان است.
سید ابوالحسن نواب در پایان گفت: همواره نسبت به دانشگاه جو منفی وجود داشته است و بنده 45 سال است که اینگونه تهمتها را میشنوم. بنابراین نه از عقلانیتمان دست برمیداریم و نه از اعتدال سیاسی و شیعیمان و هیچوقت نه در مذهب و نه در سیاست تندروی نمیکنیم. ادب و ادبیات شهید بهشتی تا قیامت جواب میدهد. قرآن کریم میفرماید: «یدرئون بالحسنة السیئة».