وبینار بین‌المللی «وعده صادق؛ اقتدار ایرانی و تنبیه متجاوز» برگزار می‌شود

وبینار بین‌المللی «وعده صادق؛ اقتدار ایرانی و تنبیه متجاوز» فردا، دوم اردیبهشت 1403 صبح برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از ایکنا؛ با حضور معاون فرهنگی-اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب وبینار بین‌المللی «وعده صادق؛ اقتدار ایرانی و تنبیه متجاوز» فردا، دوم اردیبهشت 1403برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش وبینار بین‌المللی «وعده صادق؛ اقتدار ایرانی و تنبیه متجاوز» فردا، یکشنبه دوم اردیبهشت ماه، ساعت ۱۱ صبح به صورت برخط بر بستر آپارات برگزار می‌شود.

در این وبینار دکترعباس خامه‌یار؛ معاون فرهنگی-اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب، باقر درویش؛ رئیس انجمن حقوق بشر بحرین، شیخ یوسف قاروط؛ نماینده مجلس اعلای شیعیان لبنان در سوئد و صلاح فحص، نماینده جنبش امل لبنان در تهران در این وبینار سخنرانی خواهند کرد.