به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت معاونت ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب، اولین اردوی علمی – فرهنگی به قاره آفریقا برگزار شد و هیاتی متشکل از اساتید و دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب عازم دو کشور کنیا و تانزانیا شدند. این سفر که از تاریخ 20 تا 30 بهمن 1402 به مدت 10 روز برگزار گردید، با هدف آشنایی اساتید و دانشجویان با ادیان و مذاهب در شرق آفریقا صورت گرفت.
اساتید و دانشجویان دانشگاه ادیان طی این سفر در سمینار علمی دانشگاه کاتولیک تانگازا (کنیا) با موضوع «جایگاه زن از دیدگاه اسلام و مسیحیت» شرکت کردند و ضمن ارائه دیدگاههای خود به بحث و گفتگو با همتایان علمی خود نشستند. در پایان این سمینار علمی که با استقبال اساتید و دانشجویان دانشگاه تانگازا مواجه شد، به ارائه دهندگان، گواهی ارائه مقاله و به همه شرکت کنندگان گواهی حضور از سمت دانشگاه تانگازا اعطا شد.
همچنین طی این سفر از دانشگاه نایروبی (بزرگترین دانشگاه کنیا) بازدید شد و جلسهای با دکتر حسن، رئیس دپارتمان فلسفه و ادیان دانشگاه برگزار گردید.
بازدید از کتابخانه تاریخی نایروبی، خانه فناوری و نوآوری ایران در کنیا، دیدار با سفیر و رایزن فرهنگی ایران در کنیا از دیگر برنامههای فرهنگی این سفر در شهر نایروبی بود.
حضور در شهر تاریخی مومباسا برنامه بعدی سفر بود که با برگزاری برنامههایی همچون بازدید از قلعه تاریخی مسیح، موزه تاریخی مومباسا و بازدید از بازار صنایع دستی شهر به پایان رسید.
کشور تانزانیا مقصد بعدی این سفر علمی فرهنگی بود که در مجموع از چهار شهر تانگا، دارالسلام، کیباها و زنگبار بازدید شد. اساتید و دانشجویان دانشگاه ادیان در این سفر از مراکزی همچون مجموعه آموزشی – تبلیغی ویپاز، مرکز شیعیان بلال میشن، مسجد بزرگ شیعیان در دارالسلام، کلیسای انجلیکن و بازار تاریخی بردهفروشان بازدید کردند و با حضور در کلیسای جامع سنت جوزف دارالسلام در مراسم عشای ربانی نیز شرکت نمودند.