حضور سردار نقدی معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه در دانشگاه ادیان و مذاهب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب سرتیپ سردار محمدرضا نقدی، معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز پنجشنبه چهارم آبان در این دانشگاه حضور یافت و با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب، رئیس، رؤسای دانشکده‌ها و جمعی از مسئولان و اساتید دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب ابتدا به سابقه دوستی دیرین خود با سردار نقدی از زمان جنگ بوسنی اشاره کرد و در ادامه با توضیحاتی وی را در جریان تاریخچه و اهداف تأسیس، ساختار آموزشی و نیز دستاوردهای پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب قرار داد.

سرتیپ محمدرضا نقدی، معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در این دیدار هدف از این گفتگو را استفاده از تجربیات دانشگاه ادیان و مذاهب درزمینهٔ امور اقلیت‌ها با توجه به نیازهای مربوطه در معاونت فرهنگی سپاه عنوان کرد.

در ادامه این نشست رؤسای دانشکده‌ها گزارشی از فعالیت‌های خود را ارائه دادند.