به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت معاونت فرهنگی اجتماعی، مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ادیان و مذاهب و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین تکیهای برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین تکیهای در بیان فضائل حضرت زهرا (س) بیان داشت: روایات متعددی در باب شفاعت حضرت زهرا (س) در صحنههای سخت قیامت نقل شده است. همچنین در بیان نورانی حضرت خاتم الانبیاء(ص) آمده است: که حضرت زهرا (س) در روز قیامت شفاعت میکنند و کار به جایی میرسد که همه در روز محشر آرزو میکنند ای کاش فاطمی بودند.
وی ادامه داد: یکی از اموری که در مباحث اعتقادی کلامی باید به آن پرداخت، امر تمایز اهل بیت پیغمبر (علیهم السلام) از غیر آنهاست. روزی ابوذر و سلمان نزد امیرمومنان(ع) رفتند تا در مورد معرفتشان به ولایت سوال کنند. حضرت فرمودند: آفرین بر شما دو دوست وفادار به دین خویش که کوتاهی کننده نیستند. به جانم سوگند که آن معرفت بر هر مردو زن مومن واجب است. سپس حضرت فرمود: هیچ کس ایمان را به حد کمال خویش نمی رساند تا آنکه مرا به عمق معرفتم بشناسد.
حجت الاسلام والمسلمین تکیهای در پایان با بیان روایت «فاطمه بضعة منی» در منابع شیعه و اهل تسنن گفت: علمای شیعه و اهل سنت این روایت را قطعی میدانند و بر تواتر آن اتفاق نظر دارند. با توجه به شان صدور این روایت، هدف رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) معرفی جایگاه دخترش در نزد خدا و رسول، و اخطار جدی برای پرهیز از آزار و اذیت پاره تنش، و نشان دادن میزان دشمنی آزاردهندگان حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) بوده است. تردیدی نیست که گریه کردن بر اهل بیت (علیهمالسّلام) اجر و پاداش بس بزرگ و بی شماری دارد، و در واقع آنچه ما درک میکنیم و روایات بیانگر آن است فقط گوشهای از عظمت این بزرگواران است. به همین جهت بیان مصائب اهل بیت (علیهمالسّلام) برای انسانها بسیار روشنگر است.
گفتنی است در این مراسم عزاداران با مداحی مداح اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) قاسم باباجانیپور در ذکر مصائب ام ابیها حضرت فاطمه زهرا(س) به عزاداری و سینه زنی پرداختند. عزاداران در پایان مهمان سفر اطعام حضرت فاطمه زهرا(س) بودند.