ابراز همدری رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با استاد منوچهر صدوقی سها

بالیدن آن مرحومه در دامان مهر و معرفت پدر فرزانه‌شان،درکنار زیستی طولانی درجوار آن استاد عالی‌مقام، حتما هم، گنجینه‌ای از حکمت و فضیلت را در وجود ایشان به ودیعت،نهاده بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در پی درگذشت همسر مکرمه‌ی استاد منوچهر صدوقی‌ سها رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور پیامی این مصیبت غم‌بار را به وی تسلیت گفت.

متن پیام حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب به شرح زیر است:

انا لله وانا الیه راجعون

استاد گرانمایه، جناب آقای منوچهر صدوقی سها دامت معالیه

خبر درگذشت همسر مکرمه،سرکارخانم فریده جعفری،صبیه‌ی گرامی مرحوم علامه محمدتقی جعفری، مایه‌ی تأسف و تأثر شيفتگان علامه، وعلاقمندان جنابعالی گردید. بالیدن آن مرحومه در دامان مهر و معرفت پدر فرزانه‌شان، درکنار زیستی طولانی درجوار آن استاد عالی‌مقام، حتما هم، گنجینه‌ای از حکمت و فضیلت را در وجود ایشان به ودیعت،نهاده بود، هم، اندوخته‌ای از اجر و ثواب را برای حیات واپسینشان فراهم آورده است.

اینجانب ضمن تسلیت این مصیبت غمبار، علو درجات آن فقیده‌ی سعیده، و بقای عمر جنابعالی را که بحمدالله در کار ترویج خردمندی و معناگستری هستید، از خدای متعال مسئلت می‌نمایم.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب