به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی آقایان مونسینیور ویتللو و جان پیترسون در این بازدید با دکتر مسجدجامعی مشاور ارشد رئیس دانشگاه در امور بین الملل به گفتگو نشستند.
جان پیترسون از کلیسای آنگلیکن و مونسینیور ویتللو از کلیسای کاتولیک در این دیدار با اشاره به این که در کشورهای غربی نوعی جهل نسبت به اسلام به ویژه شیعیان وجود دارد خواستار همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب در رفع این گونه مشکلات بر سر راه تفاهم پیروان ادیان شدند.
دکتر مسجدجامعی سفیر سابق ایران در واتیکان نیز در این دیدار ضمن خوشامدگویی به میهمانان کاتولیک و آنگلیکن دانشگاه مطالعه ادیان را در ایران پرسابقه خواند و افزود که این مطالعات بعد از انقلاب به ویژه درباره مسیحیت بیشتر هم شد و چهره های دینی در پی این بودند که بدانند پاسخ ادیان دیگر به مسائل جهان چیست.
وی اضافه کرد که نظام اسلامی همواره علاقه مند به گوش فرا دادن به نظرات پیروان دیگر ادیان بوده کما اینکه قشر روشنفکر و جوان ایران نیز به مطالعه دیگر ادیان علاقه مند هستند.
وی سپس به بیان تاریخچه شکل گیری دانشگاه پرداخت و با اشاره به چاپ ده ها کتاب پیرامون ادیان دیگر در این مرکز گفت که پژوهش درباره ادیان به شکل جامع از اهداف این دانشگاه است.
در پایان این دیدار دکتر مسجدجامعی آمادگی دانشگاه ادیان و مذاهب را جهت همکاری های علمی در راستای رفع ناآشنایی های موجود نسبت به اسلام و شیعیان اعلام کرد.
مونسینیور ویتللو و جان پیترسون سپس در ضیافت ناهار میهمان دانشگاه بودند.
گفتنی است نخستین مجمع اسلامی ـ مسیحی در سال 1388در واشنگتن، دومین مجمع در سال 1390 در لبنان، سومین مجمع به میزبانی واتیکان در سال 1393 در شهر رم برگزار شده است و چهارمین مجمع به میزبانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی آبانماه سال 1395 در تهران برگزار خواهد شد که اعضای آن نمایندگانی از چهار گروه اسلام شیعی، اسلام اهل سنت، مسیحیت کاتولیک و مسیحیت پروتستان و انگلیکن خواهند بود.