به گزارش روابط عمومی دانشگاه،حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در دیدار با مسئولان شبکه جهانی ولایت بر تبين، تبليغ و گسترش باور، بينش و ارزشهای اسلامي مبتني بر فرهنگ و انديشههای اهل بيت (عليهم السلام) از طریق رسانهها تاکید کرد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به نقش زنان در اجتماع دینی،تثبيت و تحكيم بنيانهاي اسلام ناب شيعي از طریق زنان را بسیار ضروری دانست و بیان کرد: باید به زنان بها داد و از این ظرفیت در رسانهها استفاده کرد. ما در این مدت از این موضوع غافل ماندهام و باید خودمان را تقویت کنیم.
وی گفت: ما در زمینه هنر و افزایش ارتقای شبکههای دینی در شناسایی ادیان و مذاهب بسیار فعال هستیم. در مدرسه اسلامی هنر هزینههای بسیاری در زمینه فیلمسازی و تربیت طلاب در راستای یادگیری علم رسانه و هنرهای نمایشی داشتهایم.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود؛ در مسئله زنان، ایجاد انواع زبانهای خارجی بهخصوص زبان چینی و اردو در شبکههای مختلف نمایشی و غیرنمایشی و … باید همت داشته باشید. در خصوص مسئله زنان باید از خانمها در شبکههای اینترنتی و تلویزیونی استفاده شود. این قشر از اجتماع نصف جمعیت زمین را تشکیل میدهند و جایگاه ویژهای دارند.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین علوی مدیر شبکه جهانی ولایت با ارائه گزارشی از آمادگی همکاری و همراهی این شبکه با دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد و گفت: هدف از ایجاد شبکه جهانی ولایت آسيب شناسي فرهنگ ديني و بستر سازي مناسب جهت رفع کاستي هاي آن در مواجهه با شرائط عيني و واقعي جامعه معاصر است. همچنین تلاش در جهت ايجاد وحدت و همدلي هر چه بيشتر بين مسلمانان محوريت اصلی این شبکه میباشد. وی گفت از امکانات ديگر بخشهای این شبکه سایت آن است. در اين سايت بخش پاسخگويي به سوالات است که براي رفع شبهات و پاسخ به سوالات اختصاص دارد و کاربران مي توانند سوالات و شبهات خود را مکتوب ارسال نمايند و پاسخ خود را مکتوب دريافت نمايند و اگر نياز بود در برنامه هاي تلويزيوني پاسخ داده شود.
در پایان با ابراز امیدواری بر امضای تفاهمنامه همکاری بین شبکه جهانی ولایت و دانشگاه ادیان و مذاهب، طرفین تاکید کردندبا همکاری هر چه بیشتر قدمهای اولیه و اساسی برای اجرایی کردن این تفاهمنامه برداشته شود، تا علاقمندان بتوانند هر چه زودتر از این امکان استفاده کنند.