جهان مسائل زنان با خوانش شیعی را نشنیده است
میتوانیم با همسایگان دیندارمان گفتوگوهای سازنده در حیطههای مختلف داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه «انتقال تجارب گفتوگوهای بین ادیانی در موضوع زن و خانوده در سفر به واتیکان و اچمیادزین» به همت دانشکده زن و خانواده برگزار شد. این جلسه با سخنرانی سرکار خانم دکتر فریبا علاسوند، عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده، برگزار شد. ایشان در این جلسه ضمن بیان تجربیاتشان از سفرهای بینالمللی با هدفت گفتوگوی ادیانی گفت: مسائل زنان مسلمان در جهان همواره تحت تأثیر و از منظر اهل سنت بیان شده است. به همین دلیل صدای خوانش شیعی در جهان شنیده نشده است. جهان بسیار تشنه شنیدن معارف شیعی و خوانش شیعی است. من در بسیاری از سفرها و بیشتر کنفرانسها در حال پاسخگویی به سؤالات و اشکالات افراد حاضر در جلسه هستم. بیشتر این شبههها هم زاییده تفکر اهل سنت است.
وی ادامه داد: در سفری هم که به بلونیای ایتالیا داشتم توجه ویژهای به بحث زنان وجود داشت و همه به دنبال شنیدن حرفهای ما و شیعیان بودند. باید توجه کنید که ما میتوانیم در بحثهای خانواده و بحثهای عملی با دیگر ادیان جهان به خوبی وارد گفتوگو شویم. ما در بحثهای کلامی مثل تثلیث و صفات الاهی با واتیکان و دیگر ادیان بیشتر تناقض داریم و اختلاف، اما در بحثهای عملی و مربوط به سبک زندگی میتوانیم هم افزایی داشته باشیم و گفتوگوهای سازنده داشته باشیم. ما درباره خانواده و بحثهای دیگر و اخلاق بسیار همگرایی داریم. حتی در امریکا هم کاتولیکها هستند که علیه LGBT فعالاند.
این عضو هیئت علمی گفت: در سفر به ارمنستان و کلیسای اچمیادزین نیز شاهد بودیم که میل و رغبت آنها به بحثهای ما درباره زن و خانواده بسیار بالاست. ما میتوانیم با همسایگان دیندارمان گفتوگوهای سازنده در حیطههای مختلف داشته باشیم و بتوانیم به راهکارهای مشترکی در زمینه مسائل مشترک دست یابیم.