حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسن زمانی با بیان این که وحدت یکی از اهداف خداوند در تشریح مناسک حج بوده است، تصریح کرد: حج باید کانون هدایت جوامع باشد و در این زمینه نیازمند برنامهریزی هستیم تا هر سفر حج به تحکیم وحدت منجر شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسن زمانی مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزههای علمیه در همایش بینالمللی « بازشناسی جایگاه حج در تقویت همگرایی اسلامی؛ فرصتها و چالشها» که در تالار امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد، اظهار داشت: مناسک حج جلوهای از وحدت است و در این بین یکی از عبادتهایی که بین مسلمانان بیشترین اشتراکات را دارد، حج است.
وی ادامه داد: در احرام سه عمل وجود دارد که هر سه بین همه مسلمانان مشترک است و علاوه بر این میقاتها مشترک، اصل طواف و تعداد شهودها، نماز طواف و تقصیر مشترک است.
حجتالاسلاموالمسلمین زمانی با بیان که وحدت در مناسک حج موج میزند، تصریح کرد: در وقوف به عرفه اتفاقنظر وجود دارد و در عینحال کانون اصلی وحدت عرفه است.
وی ابراز داشت: در جهان بشریت بینظیر است که میلیونها آدم از یک مذهب در یک روز مشخص یک عبادتی را بهجای بیاورند.
حجتالاسلاموالمسلمین زمانی ادامه داد: اشتراکات فراوانی در احکام و کلیات وجود دارد اما در برخی از اعمال یک سری اختلافات ریز داریم.
وی ابراز داشت: مناسک حج را خداوند تشریع کرده است و ایجاد وحدت در آن موج میزند، وحدت مکان، زمان، لباس و… همه در حج نمایان است.
حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسن زمانی با بیان این که وحدت یکی از اهداف خداوند در تشریع مناسک حج بوده است، تصریح کرد: حج باید کانون هدایت برای جوامع باشد و در این زمینه نیازمند برنامهریزی هستیم تا هر سفر حج به تحکیم وحدت منجر شود.
وی ادامه داد: دولتها باید در این زمینه باید اقدامات اساسی کنند بهطوریکه همگرایی در همه زمینهها باید در حج محقق شود تا موجب اقتدار امتهای اسلامی شود.