رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب تاکید کرد؛

دانشگاهیان باید با بیان، قلم و عمل، پیشگام وحدت و انسجام ملی باشند

تاریخ انتشار:

جامعه دانشگاهی با شناخت دقیق مسئولیت‌ها و رسالت‌های خود، در مسیر علم‌آموزی، پژوهش، پیشرفت کشور، تقویت انسجام اجتماعی و خدمت به جامعه گام بردارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ و هفته دفاع مقدس، ضمن تبریک و خیرمقدم به تمامی دانشجویان، دانش‌آموزان، استادان و کارکنان دانشگاه و به‌ویژه دانشجویان ورودی جدید، آغاز سال تحصیلی را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت و برای همگان آرزوی توفیق، سلامت و سربلندی کرد.

دکتر جعفرطیاری با اشاره به اینکه آغاز سال تحصیلی همواره با شور و نشاط و حال‌وهوای امیدبخش همراه است، اظهار داشت: سال گذشته، سالی پرمخاطره و سرشار از حوادث و آزمون‌های دشوار بود و ملت ایران جنگ‌های مختلفی از جمله جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه را تجربه کرد. در این شرایط، ایران اسلامی در برابر هجوم ناجوانمردانه و ظالمانه استکبار صهیونیستی، دفاعی جانانه و شرافتمندانه از خود نشان داد و امروز نیز همچنان در مسیر دفاع از آرمان‌ها و منافع خود ایستاده است.

وی افزود: ایران اسلامی در برابر جبهه گسترده‌ای از دشمنان ایستادگی کرده است. اگرچه دل‌های بسیاری از ملت‌ها و انسان‌های آزاده در سراسر جهان با ملت ایران همراه است، اما متأسفانه بخش عمده دولت‌ها تحت تأثیر فشار و هراس از استکبار صهیونیستی، مواضعی علیه ایران اتخاذ می‌کنند.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گران‌قدر، به‌ویژه قائد شهید حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)، شهدای دانش‌آموز، دانشجو، استادان، کارکنان و اقشار مختلف مردم و همچنین فرماندهان و مسئولان بلندپایه کشور، گفت: در سال گذشته با مصائب و حوادث تلخی مواجه شدیم؛ اما خداوند متعال به ملت ایران صبر، استقامت و توان تحمل این دشواری‌ها را عطا کرد و زمینه تداوم مسیر انقلاب اسلامی را فراهم ساخت.

دکتر جعفرطیاری با ابراز خرسندی از گسترش روزافزون وحدت، همدلی و انسجام در جامعه تصریح کرد: امروز ایران اسلامی با شجاعت و استقامت بیشتری مسیر خود را ادامه می‌دهد و مردم نیز با افزایش تاب‌آوری و همبستگی، برای دستیابی به اهداف و آرمان‌های خود پایدار و استوار هستند.

وی با اشاره به روایت «العلم سلطان» که از سوی امام شهید انقلاب همیشه مورد تأکید قرار می‌گرفت، خطاب به دانشگاهیان گفت: دانشگاهیان باید با تمام توان در مسیر توسعه علم، فناوری و فتح قله‌های دانش در عرصه‌های مختلف گام بردارند و از هیچ تلاشی برای پیشرفت علمی کشور دریغ نکنند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با تأکید بر ضرورت نقش‌آفرینی دانشگاهیان در تقویت وحدت و انسجام ملی افزود: ما نه‌تنها باید خودمان در عمل نمونه‌ای روشن از اتحاد و انسجام باشیم، بلکه باید در عرصه جهاد تبیین نیز مسئولیت خود را به‌درستی ایفا کنیم؛ این رسالت باید با بیان، قلم و مهم‌تر از همه با عمل همراه باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر جعفرطیاری با ابراز امیدواری نسبت به آینده کشور خاطرنشان کرد: افق آینده، افقی امیدوارکننده است و ملت ایران با حفظ استقامت و پایداری می‌تواند مسیر پیشرفت و تعالی خود را ادامه دهد. هرچه تاب‌آوری خود را در عرصه‌های مختلف افزایش دهیم و بر اصول و اهداف خود پایدار بمانیم، زمینه ارتقای کمی و کیفی کشور در حوزه‌های گوناگون بیش از پیش فراهم خواهد شد.

وی ادامه داد: تداوم این مسیر باید در چارچوب ارزش‌های انقلاب اسلامی و با محوریت ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب دنبال شود. از خداوند متعال برای رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای(مدظله العالی) طول عمر باعزت، صحت، سلامت و موفقیت روزافزون مسئلت داریم.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در با اشاره به اینکه در کنار حوادث و مصائب تلخ سال گذشته، دستاوردها و موفقیت‌های ارزشمندی نیز حاصل شده است، اظهار داشت: امروز ایران اسلامی، دانشگاه‌ها و مدارس کشور در عرصه‌های مختلف علمی و آموزشی ظرفیت‌ها و دستاوردهای قابل توجهی دارند و پیشرفت‌های کشور مورد توجه جهانیان قرار گرفته است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد جامعه دانشگاهی با شناخت دقیق مسئولیت‌ها و رسالت‌های خود، در مسیر علم‌آموزی، پژوهش، پیشرفت کشور، تقویت انسجام اجتماعی و خدمت به جامعه گام بردارد و هر فرد، متناسب با توان و جایگاه خود، نقش مؤثری در ساختن آینده کشور ایفا کند.

مطالب مشابه