دکتر محمدمهدی تسخیری تاکید کرد؛

راهپیمایی ۲۲ بهمن؛ تجلی قدرت، وحدت و اراده‌ی ملّی

تاریخ انتشار:

حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، یک تصمیم استراتژیک و تکلیفی دینی، ملی و تاریخی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی تسخیری معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب در گفت‌وگویی با تبریک فرا رسیدن سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و با دعوت از همه مردم برای شرکت در راه‌پیمایی 22 بهمن گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاقی تاریخی و نمایش زنده‌ی اقتدار یک ملت است.

دکتر محمدمهدی تسخیری ادامه داد: این روز، نقطه اوجی است که مسیر پرافتخار انقلاب اسلامی را به گذرگاه‌های چالش‌برانگیز امروز و افق‌های درخشان فردا گره می‌زند و حضور در این گردهمایی عظیم، فراتر از یک عمل نمادین، یک اقدام استراتژیک و عملی در عرصه‌ی مقاومت و دیپلماسی مردمی محسوب می‌شود.

معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب تاکید کرد: در شرایطی که نظام سلطه با بهره‌گیری از همه‌ی ابزارهای سیاسی، اقتصادی و روانی به مقابله با جمهوری اسلامی ایران برخاسته است، حضور میلیونی مردم در خیابان‌ها، کارآمدترین و صادقانه‌ترین پاسخ به این تبلیغات منفی است. این تصاویر، به‌طور مستقیم به افکار عمومی جهان مخابره می‌شود و ادعاهای واهی درباره‌ی عدم مقبولیت نظام یا نارضایتی عمومی را باطل می‌کند.

وی افزود: راهپیمایی 22 بهمن، صحنه‌ی تأکید بر هویت مستقل و خوداتکای ایرانی-اسلامی است. ملتی که توانسته است در برابر جنگ تحمیلی، تروریسم، تحریم‌های ظالمانه و جنگ‌های روانی پی‌درپی مقاومت کند، با این حضور، ریشه‌های عمیق اراده‌ی خود را به رخ می‌کشد و ثابت می‌کند که امنیت ملی و پیشرفت، محصول اتکا به ظرفیت‌های داخلی و عزم مردمی است.

دکتر تسخیری بیان کرد: دشمنان اصلی انقلاب، سرمایه‌گذاری هنگفتی بر روی جنگ روانی و ایجاد اختلاف میان ملت و نظام می‌کنند. هدف نهایی آنان، ایجاد حس ناامیدی و انفعال در جامعه است. حضور پرشور و حداکثری مردم، مهم‌ترین ضدحملۀ روانی است که تمامی محاسبات دشمن را به هم می‌ریزد. آنان به وضوح می‌بینند که ملت ایران، نه تنها از آرمان‌های خود دست برنداشته، بلکه پاسخ به فشارها، افزایش انسجام و حضور میدانی است.

معاون ارتباطت و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب خاطرنشان کرد: وقتی دشمنان شاهد باشند که هرگونه فشار و تحریم، به جای ایجاد فاصله، بر انسجام داخلی می‌افزاید، از اثربخشی ابزارهای خود ناامید می‌شوند. این ناامیدی، هزینه‌ی طراحی توطئه‌های جدید را برای آنان به شدت افزایش می‌دهد و آنان را در بن‌بست استراتژیک قرار می‌دهد.

دکتر تسخیری افزود: راهپیمایی ۲۲ بهمن، عرصه‌ی همگرایی حول محورهای اساسی و مشترک ملی است. مردم با هر گرایش سیاسی و فکری، زیر پرچم واحد ایران و در دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی گرد هم می‌آیند. این اتفاق،پادزهر واقعی تفرقه‌افکنی است و نشان می‌دهد که خطوط قرمز ملی و انقلابی، برتر از هر اختلاف نظر جزئی است.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: شرکت در چنین اجتماع عظیمی، احساس تعلق ملی و قدرت جمعی را در هر شرکت‌کننده‌ای زنده می‌کند. دیدن این صحنه که میلیون‌ها نفر هم‌صدا و هم‌هدف در حرکت هستند، به افراد این باور را تزریق می‌کند که آنان بخشی از یک ملت بزرگ و شکست‌ناپذیر هستند. این روحیه، سرمایۀ اجتماعی گران‌بهایی برای پشت سر گذاشتن چالش‌هاست.

معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: هر قدم در این راهپیمایی، ادای احترام به شهیدانی است که برای به ثمر رسیدن این نهال جان دادند. این حضور، پیام می‌دهد که خون آنان پایمال نخواهد شد و نسل‌های بعدی، حافظ و ادامه‌دهنده‌ی راه آنان هستند. این امر، مهم‌ترین عامل استمرار انقلاب و مانع فراموشی ارزش‌های آن است و این مراسم، یک آموزش میدانی و عینی برای نسل جدید است. جوانان در فضایی سرشار از شعور و احساس، با ریشه‌ها، تاریخ و هویت واقعی کشور خود آشنا می‌شوند و از نزدیک قدرت نرم ملت خود را لمس می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی تسخیری در پایان تاکید کرد: با تحلیل شرایط پیچیده‌ی کنونی منطقه و جهان، حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، یک تصمیم استراتژیک و تکلیفی دینی، ملی و تاریخی است. این حضور، حلقه‌ی اتصال گذشته‌ی پرافتخار به آینده‌ی پرامید است و مردم ایران اسلامی با لبیک به دعوت رهبر معظم انقلاب، با حضور یکپارچه، با شکوه و آگاهانه‌ی خود، یک‌بار دیگر به جهانیان ثابت خواهند کرد که ملت ایران، با اراده‌ای آهنین، بر قله‌ی عزت و استقلال ایستاده است و هیچ نیرویی نمی‌تواند این اراده‌ی جمعی را سست کند. این راهپیمایی، تجلی عینی شعاری است که می‌گوید: ما می‌مانیم و انقلاب می‌ماند.

مطالب مشابه