سفر علمی ـ فرهنگی به کشورهای ایتالیا و فرانسه

دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب سفر علمی ـ فرهنگی به کشورهای ایتالیا و فرانسه را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شرکت کنندگان در سفر علمی ـ‌ فرهنگی به کشورهای ایتالیا و فرانسه از جاذبه‌های علمی و فرهنگی دو شهر رم و پاریس دیدار و در ورک‌شاپ‌های علمی شرکت خواهند کرد.

مدت سفر: ۱۰ روز ۵ روز رم و ۵ روز پاریس

زمان سفر: نیمه مهر ماه ۱۳۹۷ (زمان دقیق  با توجه به ورک‌شاپ ها و وقت سفارت متعاقباً اعلام خواهد شد)

برنامه‌های علمی و فرهنگی:

• شرکت در ورکشاپ در دانشگاه گرگوریانا یکی از مهمترین دانشگاه‌های پاپی جهان. به تمامی شرکت کنندگان در ورکشاپ گواهی حضور و کسانی که مقاله ارائه دهند گواهی ارائه مقاله داده خواهد شد.
  • حضور در دانشگاه واتیکانی پاریس و جلسه مشترک (پیش‌بینی شده است در این دانشگاه نیز ورک شاپ برگزار شود که هنوز قطعی نشده است)
  • موزه واتیکان
  • موزه لوور پاریس
  • کلیسا سنت پیتر در رم
  • کلیسای نوتردام درپاریس
  • کلیسای قلب مقدس (Sacré-Coeur)
  • مجموعه پانتئون در رم

برنامه‌های سیاحتی و تفریحی

• مجموعه کلسئوم در رم
  • پله‌های اسپانیایی در رم
  • مجموعه رمن فروم در رم
  • برج ایفل پاریس
  • طاق پیروزی در پاریس
  • میدان کنکورد (Place de la Concorde))
  • و…

هزینه سفر:

سه میلیون تومان هزینه اولیه سفر که باید در هنگام ثبت‌نام پرداخت شود.

۱۰۵۰ یورو هزینه های سفر  که شامل هزینه سفر یعنی اقامت، حمل و نقل، صبحانه و ناهار می‌باشد + هزینه موزه لوور، واتیکان و استادیوم کلسئوم (این مبلغ در فرودگاه اخذ خواهد شد.)

تبصره:

• هزینه‌های شام و دیگر هزینه‌ها هم‌چون رفتن به بالای برج ایفل و … به عهده شرکت‌کنندگان می‌باشد.
  • هزینه ۶۰ یورو سفارت برای اخذ ویزا در ایران به عهده شرکت کنندگان می‌باشد.
  • کسانی که مسلط به زبان انگلیسی می‌باشند در اولویت قرار دارند.
  • هتل‌ها سه ستاره یا چهار ستاره و اتاق‌ها سه نفر یا چهار نفره می‌باشند.
  • به کسانی که در ورک شاپ‌ها مقاله ارائه دهند ۵۰ یورو بعد از ارائه مقاله هدیه تقدیم خواهد شد.

زمان ثبت نام: تا ۹ تیر ۱۳۹۷

علاقهمندان برای ثبتنام در این سفر فقط از طریق واتسآپ به شماره ۰۹۱۲۷۵۲۰۲۴۴ پیام دهند.