حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی تسخیری تصریح کرد؛

تقویت روابط علمی با دانشگاه های عراق در اولویت دانشگاه ادیان است

تاریخ انتشار:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیئت اعزامی دانشگاه ادیان و مذاهب به ریاست معاون ارتباطات و امور بین‌الملل حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمد‌مهدی تسخیری در ادامه دیدارها و بازدیدهای علمی و فرهنگی خود در کشور عراق، روز پنج‌شنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۰ با حضور در کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف با حجت الاسلام والمسلمين كاظمى سركنسول دیدار و گفتگو کردند.

معاون ارتباطات و بین‌الملل دانشگاه حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمدمهدی تسخیری در این دیدار ضمن ارائه گزارش مفصلی از فعالیت‌های انجام شده در این سفر گفت: هیئت دانشگاه ادیان و مذاهب در این سفر دستاوردهای زیادی را کسب کرد. ما از دانشگاه‌های مهم سه شهر بغداد، کربلا و نجف بازدید کردیم و با رئسای این دانشگاه‌ها جلسات پر بار و مفیدی داشتیم.

وی ادامه داد: دانشگاه بغداد، دانشگاه وارث‌الانبیاء، دانشگاه امام جعفرصادق(ع)، دانشکده امام کاظم(ع) از مهمترین دانشگاه‌های مورد بازدید هیئت دانشگاه ادیان در شهر بغداد بودند. ارتباطات علمی، تبادل اساتید و دانشجو و برگزاری همایش‌های علمی و فرهنگی از مهمترین موضوعاتی بود که در جلسات با رئیس‌ها و مسئولان دانشگاه‌های فوق مورد بررسی قرار گرفت. این موضوعات مورد استقبال مسئولان دانشگاه‌ها قرار می‌گرفت و همه تاکید فراوان بر برقراری ارتباط یا اجرایی کردن تفاهمات انجام شده از قبل را داشتند. همچنین در بغداد ما با معاون وزیر آموزش عالی و تحقیقات عراق و سید عمار حکیم دیدار مفیدی داشتیم.

تسخیری بیان کرد: دانشگاه کربلا در کربلا و سپس دانشگاه‌های کوفه، دانشگاه اسلامی نجف، دانشکده شیخ طوسی و دانشگاه معهد‌العلمین در نجف از دیگر دانشگاه‌هایی بودند که میزبان هیئت دانشگاه ادیان و مذاهب بودند. ما در همه جلسات به برقرای ارتباط مستمر تاکید داشتیم و راه‌های همکاری‌های علمی میان دانشگاه‌ها را بررسی کردیم.

وی ادامه داد: دانشگاه ادیان و مذاهب یکی از مهمترین مقاصد دانشگاهی برای دانشجویان عراقی است. بیشترین دانشجویان عراقی در ایران در دانشگاه ادیان و مذاهب هستند. از این رو برای ما ارتباط با دانشگاه‌های عراق بسیار پر اهمیت است. دانشگاه ادیان به طور جدی به دنبال این است که بتواند همکاری‌های علمی پرباری در سطوح مختلفی همچون تبادل استاد و دانشجو، برگزاری همایش‌ها و نشست‌ها مختلف و انتشار مقالات و کتب با دانشگاه‌های عراقی داشته باشد.

معاون بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: در این مسیر، همکاری و حضور کنسولگری ایران در نجف می‌تواند مثمر ثمر باشد. از این رو دانشگاه ادیان و مذاهب از هر گونه همکاری و تسهیل‌گری شما و حتی پیگیری برخی از برنامه‌های علمی در کشور عراق بسیار استقبال می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمين كاظمى سركنسول ایران در نجف با ابراز خرسندی از حضور هیئت ایرانی و همچنین گزارش فعالیت‌های این هیئت در عراق گفت: حقیقتا این فعالیت‌ها جای تقدیر و تشکر دارد. با توجه به عقبه دینی، تاریخی و فرهنگی، کشور ایران و عراق روابط عمیقی با یکدیگر دارند. لذا هر گونه فعالیتی که بتواند این رابطه را متسحکم‌تر و عمیق‌تر کند بسیار لازم و ضروری است.

وی ادامه داد: یکی از سطوح بسیار مهم از روابط میان دو کشور روابط علمی است. بسیار لازم است که روابط علمی میان دو کشور تقویت شود. بر این اساس هر گونه فعالیتی که در این حوزه انجام شود مورد حمایت ما خواهد بود و ما تلاش خواهیم کرد که در خصوص این گونه روابط از تمام امکانات خود جهت تسهیل آن استفاده کنیم.

کاظمی افزود: دانشگاه‌ ادیان و مذاهب همچون گذشته در خصوص ارتباطات بین‌المللی و ارتباط با دیگر دانشگاه‌ها پیشگام بوده است و این ارتباطاتی که شما با دانشگاه‌های معتبر عراق برقرار کردید قطعا مفید و پرثمر خواهد بود. ما هم در کنسول‌گری ایران در نجف در کنار شما خواهیم بود و در جهت تقویت و اجرایی کردن توافقات و ارتباطات شکل گرفته تلاش خواهیم کرد.

شایان ذکر است که در این بازدید دیگر اعضای هیئت دانشگاه ادیان و مذاهب؛ دکتر رحمان بوالحسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر سید محمد حسینی رئیس دانشکده تاریخ، حجت‌الاسلام دکتر عمار ابوطالبی رئیس دانشکده زبان و فرهنگ، ججت‌الاسلام دکتر علی صادقی مدیر گروه حقوق دانشکده حقوق و دکتر محمد مهدی بغدادی مشاور امور بین الملل نیز حضور داشتند.

مطالب مشابه