در دانشگاه کربلا انجام شد؛

ارتقای همکاری های علمی میان دانشگاه ادیان و دانشگاه کربلا بررسی شد

تاریخ انتشار:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیئت اعزامی دانشگاه ادیان و مذاهب به ریاست معاون ارتباطات و امور بین‌الملل حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمد‌مهدی تسخیری در ادامه دیدارها و بازدیدهای علمی و فرهنگی خود در کشور عراق، روز سه شنبه ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ ضمن بازدید از دانشگاه کربلا با رئیس دانشگاه دکتر باسم خليل نايل السعيدي دیدار و گفتگو کردند.

بر اساس این گزارش، در این دیدار رئیس دانشگاه کربلا أ.د.باسم خليل نايل السعيدي ضمن خوش آمد گویی به هیئت اعزامی از دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: دانشگاه کربلا در شهر کربلا یکی از دانشگاه‌های مهم عراق به شمار آید. این دانشگاه در سال ۲۰۰۲ با مجوز وزارت علوم عراق تاسیس شد. این دانشگاه در حقیقت یکی از اولین مؤسسات آموزش عالی با روش ابتکاری مدیریت دانشگاهی، توسعه منابع انسانی و تلاش برای ارتقای تعالی در تحقیقات و آموزش در سطوح مختلف علمی، هنری، علوم انسانی، پزشکی و علوم اجتماعی است.

وی ادامه داد: این دانشگاه در حال حاضر ۱۷ دانشکده دارد که تقریبا ۱۲ هزار دانشجو در آن در حال تحصیل هستند. دانشگاه کربلا همچنین دارای یک کتابخانه مرکزی اصلی است که شامل تقریباً 25000 کتاب و مجله است که شامل مجموعه‌ای از کتاب‌ها و نشریات خارجی است.

خليل نايل السعيدي گفت: با وجود اینکه دانشگاه کربلا یک دانشگاهی است که عمر آن به بیش از دو دهه نمی‌رسد اما در این مدت توانسته توسعه خوبی از جهت آموزشی و جایگاه علمی در جهان داشته باشد. ما از زمان تاسیس تاکنون همواره تلاش کردیم که رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه را توسعه بدهیمو برنامه‌هایی را جهت ارتقای سطح آموزشی دانشجویان اجرا کنیم.

وی افزود: اما ما می‌دانیم که هنوز راه زیادی تا نیل به اهداف این دانشگاه داریم. برای تحقق اهداف نیازمند همکاری با دانشگاه‌های دیگر مخصوصا دانشگاه‌های کشور ایران هستیم. ما معتقدیم که این همکاری‌ها می‌تواند عمیقا در پیشبرد اهداف هر دو دانشگاه کمک کند. برنامه‌های مشترک نقش بسیار موثری در توسعه هر دو دانشگاه خواهند داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی تسخیری معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان با تشکر از میزبانی و خوش‌آمدگویی رئیس کربلا از هیئت دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب عمیقا به گسترش همکاری‌های خود با دانشگاه‌های دیگر جهان مخصوصا کشور عراق باور دارد. در حقیقت ما نیازمند این هستیم که ارتباط بیشتری با هم داشته باشیم چرا که دانشجویان عراقی زیادی در دانشگاه ادیان و مذاهب در حال تحصیل می‌باشند.

وی ادامه داد: ارتباط دو دانشگاه و اجرای برنامه‌های عملی و آموزشی مشترک می‌تواند در جهت ارتقای جنبه‌های علمی هر دو دانشگاه و دانشجویان دانشگاه بسیار مفید باشد. برگزاری برنامه‌های مشترک علمی در حقیقت راهی‌است که باعث آشنایی اساتید و دانشجویان با یکدیگر شده و اینگونه است که تبادلات علمی اتفاق می‌افتد.

معاون ارتباطات و بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب سابقه بسیار خوبی در خصوص همکاری‌های مشترک علمی با دانشگاه‌های دیگر کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی و از میان آنها آلمان دارد. ما سالانه برنامه‌های متعدد علمی با آنها برگزار می‌کنیم. دوره‌های علمی متعددی میان دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه‌هایی همچون پادربورن، پتسدام، آزاد برلین، بن و … برگزار شده است.

وی افزود: به نظر می‌رسد با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه کربلا و همینطور دانشگاه ادیان و مذاهب قم می‌توانیم در آینده‌ای نزدیک برنامه‌های مشترک و متعددی را میان دو دانشگاه برنامه ریزی و اجرا کنیم. من معتقدم که ارتباط دو دانشگاه می‌تواند در آینده باعث تحول هر دو دانشگاه شود و تاثیرات مثبتی را برای هر دو دانشگاه داشته باشد.

شایان ذکر است که در این بازدید دیگر اعضای هیئت دانشگاه ادیان و مذاهب؛ دکتر رحمان بوالحسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر سید محمد حسینی رئیس دانشکده تاریخ، حجت‌الاسلام دکتر عمار ابوطالبی رئیس دانشکده زبان و فرهنگ، ججت‌الاسلام دکتر علی صادقی مدیر گروه حقوق دانشکده حقوق و دکتر محمد مهدی بغدادی مشاور امور بین الملل نیز حضور داشتند.

 

مطالب مشابه