از سوی دانشکده رسانه و ارتباطات؛
نشست معرفی کتاب أعلام داعش برگزار می‌شود.
به قلم دکتر محمدحسن محمدی مظفر؛
سندرم تفکر جناحی
به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهراب صادق‌نیا؛
افزایش جمعیت با بخش‌نامه و دستور امکان پذیر نیست
به قلم دکتر حمید بخشنده، عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب؛
فرعون و موسی، پیروی از خط‌مشی کدام‌یک؟
در گفت‌وگو با دکتر حمیدرضا شریعتمداری مطرح شد:
چالش‌های امام صادق(ع) با جریان‌های فکری ناهمسوی شیعه
به مناسبت درگذشت حجت‌الاسلام سید مصطفی علامه مهری؛
پیام تسلیت رئیس دانشکده شیعه‌شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب
انجمن علمی دانشکده شیعه‌شناسی برگزار می‌کند:
نشست علمی «نقد روش پدیدارشناسانه هانری کربن در مطالعات شیعی»

تفاهم‌نامه همکاری با بنیاد وقف شیعیان ترکیه به امضا رسید

تاریخ انتشار: 1399/12/03

تفاهم‌نامه همکاری با بنیاد وقف شیعیان ترکیه به امضا رسید

با حضور مسئولان بنیاد وقف شیعیان ترکیه، تفاهم‌نامه همکاری بین این بنیاد و دانشگاه ادیان و مذاهب به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس و جمعی از مدیران بنیاد وقف شیعیان ترکیه روز پنجشنبه 30 بهمن‌ماه 1399 با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب به حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب دیدار و گفت‌وگو کردند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این دیدار، از ترکیه به عنوان کشوری با سابقه تاریخی و تأثیرگذار در جهان اسلام یاد کرد و بر همکاری‌های علمی دانشگاه با نهادهای علمی کشور ترکیه تأکید کرد.

یحیی کمال اوتار رئیس بنیاد وقف شیعیان ترکیه نیز از این بنیاد به عنوان نهادی مستقل یاد کرد که می‌کوشد در فضایی که برای فعالیت نهادهای مختلف در این کشور فراهم است، آزادانه به فعالیت بپردازد.

گفتنی است در پایان این دیدار تفاهم‌نامه همکاری بین دو مرکز به امضا رسید.

تبادل استاد و دانشجو، همکاری در تدوین و ترجمه منابع و متون آموزشی و پژوهشی، بهره‌مندی متقابل از ظرفیت‌ها و امکانات دو مرکز، و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت از جمله مفاد این تفاهم‌نامه همکاری است.

در این دیدار علاوه بر یحیی کمال اوتار رئیس بنیاد وقف شیعیان ترکیه، علیرضا اوتار معاون رئیس بنیاد شیعیان ترکیه، محمدجواد اوتار نماینده بنیاد شیعیان ترکیه در ایران و دکتر مرتضی توکلی دبیر گروه گسترش و برنامه‌ریزی علوم اسلامی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز حضور داشتند.

برچسب ها : دانشگاه ادیان و مذاهب, سید ابوالحسن نواب, بنیاد وقف شیعیان ترکیه, یحیی کمال اوتار, علیرضا اوتار, محمدجواد اوتار, مرتضی توکلی

دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر