در جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی؛
دانش‌آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب حائز رتبه برتر شد
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
معرفت‌شناسی عرفانی در آثار آیت‌الله جوادی آملی
به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی؛
جشن میلاد امام علی(ع) برگزار شد
یادداشتی از دکتر محمد جاودان؛
استوار چونان کوه
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
حقوق اهل کتاب از منظر مذاهب فقهی
در نشست «وحدت با اهل سنت، ظرفیت ها و چالش ها در ایران» مطرح شد:
مساجد اهل سنت نسبت به قبل از انقلاب ۱۵ هزار رشد داشته اند
دکتر نعیمه پورمحمدی مطرح کرد؛
نیازمند «الهیات بیماری‌نگر اسلامی» هستیم
دکتر مهراب صادق‌نیا تاکید کرد؛
الهیات برای حفظ خود نیازمند انعطاف است

دانشگاه ادیان و مذاهب از سرآمدان بنیاد نخبگان

تاریخ انتشار: 1399/11/02

دانشگاه ادیان و مذاهب از سرآمدان بنیاد نخبگان

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن اسلامی عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب، دکتر سید علی مستجاب‌الدعواتی، سرکار خانم شیما براتی ازجمله دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب هستند که به عضویت بنیاد ملی نخبگان درآمده‌اند.

دکتر فاطمه خان‌صنمی دانش‌آموخته دکتری مذاهب کلامی دانشگاه ادیان و مذاهب، عضو بنیاد ملی نخبگان و از همکاران معاونت پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب است. وی در گفتگویی با روابط عمومی دانشگاه، به معرفی بنیاد ملی نخبگان و جایگاه اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب در بنیاد نخبگان پرداخت.

وی درباره اهداف بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد ملی نخبگان از نهادهایی است که با مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی تأسیس شده و هدف آن حمایت از نخبگان علمی از میان استادان و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور است.

خانم خان‌صنمی افزود: بنیاد ملی نخبگان سالانه با اعلام فراخوان، دانشجویان و استادان دانشگاه‌های سراسر کشور را به عضویت در این بنیاد دعوت می‌کند. پس از بررسی شرایط و جایگاه علمی این افراد، نام تعدادی از آنان به عنوان نخبه در این بنیاد ثبت می‌شود. این افراد می‌توانند از امکانات و تسهیلاتی که بنیاد برای اعضای خود فراهم آورده استفاده کنند.

وی همچنین گفت: پشتیبانی مادی و معنوی از نخبگان کشور، شناسایی، هدایت و حمایت نخبگان به منظور ارتقاء تولید علم در کشور، کشف، جذب و پرورش استعدادها و حمایت از شخصیت‌های جامع‌الشرایط علمی، حمایت از نخبگان برای انجام فعالیت‌های تحقیقاتی و کارآفرینی از جمله وظایفی است که قانون در راستای حمایت از نخبگان بر عهده این بنیاد نهاده است.

این عضو بنیاد ملی نخبگان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بنیاد ملی نخبگان همه‌ساله در قالب جایزه تحصیلی برای پژوهشیاری، آموزشیاری، هسته پژوهشی؛ وام ودیعه مسکن، هدیه ازدواج، کمک هزینه سفر علمی به خارج از کشور، فرصت مطالعاتی خارجی و داخلی و هزینه شرکت در همایش‌های داخلی و خارجی، مبالغی را در اختیار اعضای خود قرار می‌دهد. هم‌چنین اعضا در اولویت جذب دستگاه‌های اجرایی و عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور قرار می‌گیرند.

وی افزود: دست دانشگاه ادیان و مذاهب در این بنیاد خالی نیست و تعدادی از دانشجویان و اعضای هیئت علمی آن در بنیاد ملی نخبگان عضو هستند. حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن اسلامی عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب، دکتر سید علی مستجاب‌الدعواتی، سرکار خانم شیما براتی و بنده ازجمله دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب هستند که به عضویت این بنیاد درآمده‌اند.

خان‌صنمی در ادامه گفت: در آیینی که در سال 1394 برای تقدیر از سرآمد نخبگان استان قم برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن اسلامی، عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در بخش استادان و دکتر سید علی مستجاب‌الدعواتی دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب در بخش دانشجویان نخبه برگزیده استانی قرار گرفته و از سوی دکتر علی لاریجانی رئیس سابق مجلس شورای اسلامی مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.

او اشاره کرد: هم‌چنین دکتر مستجاب‌الدعواتی در سال 1395 نیز به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شد. سرکار خانم شیما براتی نیز دیگر نخبه استانی است که به عنوان دانشجو در دانشگاه ادیان و مذاهب مشغول به تحصیل بود و موفق به کسب جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان شد. بنده هم تا به حال در چندین دوره جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان را کسب کرده ام و هم‌اکنون به عنوان پژوهشگر و کارشناس ارزیابی و نظارت پژوهشی معاونت پژوهش دانشگاه ادیان و مذاهب مشغول فعالیت هستم.

دانش آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب همچنین گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان معاون پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب و دکتر محمد جاودان معاون پژوهشی سابق دانشگاه، نگاه ویژه‌ای به نخبه‌پروری و تکریم و بزرگداشت نخبگان داشته و دارند. در این راستا، طرح مشاوران جوان با استقبال رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب همراه شد و این اقدام مورد تحسین بنیاد ملی نخبگان قرار گرفت و بازتاب خوبی در جامعه نخبگانی کشور داشت.

گفتنی است علاقه‌مندان به عضویت در بنیاد نخبگان می‌توانند پس از فراخوان این بنیاد، با مراجعه به سامانه یکپارچه مدیریت نظام و اجتماعات نخبگانی به آدرس sina.bmn.ir درخواست عضویت خود را ارائه کنند.

برچسب ها : فاطمه خان صنمی, دانشگاه ادیان و مذاهب, بنیاد نخبگان

دانشکده رسانه و ارتباطات