طی حکمی از سوی نماینده ولی فقیه در استان گلستان؛
رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور منصوب شد
در گفتگو با دکتر خان‌صنمی عضو بنیاد ملی نخبگان مطرح شد:
دانشگاه ادیان و مذاهب از سرآمدان بنیاد نخبگان
مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد:
عرضه آثار صاحب‌قلمان دانشگاه ادیان و مذاهب در کتابسرا
با همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه پادربورن آلمان؛
مدرسه زمستانه ادیان برگزار می‌شود
دکتر حمیدرضا شریعتمداری مطرح کرد؛
حضرت فاطمه(س)؛ تجسم رسالت و مسئولیت

چالش ادیان ابراهیمی با رسانه‌های اجتماعی

تاریخ انتشار: 1399/10/18

چالش ادیان ابراهیمی با رسانه‌های اجتماعی

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهراب صادق‌نیا روز سه‌شنبه 16 دی‌ماه 1399 در برنامه رادیویی گفت‌وگو شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهراب صادق‌نیا عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در برنامه رادیویی «سوفیا» نظرات خود درباره «دینداری در عصر دیجیتال» را مطرح کرد.

وی در بخشی از سخنان خود در رابطه با این‌که باید محتوا را بدون آسیب رساندن به معنای آن انتقال داد، گفت: گاه یک محتوا را می‌توان از منبر و یا تئاتر و سینما منتقل کرد و هرچه تجربه ادیان در این حوزه فزونی گرفت، بیشتر بدین نتیجه رسیدند که رسانه‌ها چیزی بیشتر از ابزار هستند.

صادق‌نیا رسانه‌های امروز را به عنوان «پیام» تعریف کرد و گفت: این‌ها رابطه‌ای دیالکتیک با محتوا دارند ولی ابتدا تصور می‌شد این رسانه‌ها نیز ابزاری هستند که توسط آن‌ها می‌توان هر نوع پیامی را انتقال داد.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: در این بین می‌توان یک متن دینی را از طریق منبر انتقال داد و به یک معنا دست یافت و همین متن دینی را از طریق رسانه‌ای دیگر منتقل کرد.

وی بیان کرد: ادیان ابراهیمی به دلیل دارا بودنِ مرجع و مرجعیت داشتن، نهادی قوی دارند و رسانه‌های جمعی و اجتماعی، این نهاد دینی را تهدید کرده و به چالش می‌کشاند.

برچسب ها : مهراب صادق نیا, سوفیا, ادیان ابراهیمی, دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشکده رسانه و ارتباطات