به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی؛
جشن میلاد امام علی(ع) برگزار می‌شود
به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی:
در باب کتاب «دانشگاه بوم‌شناختی: رؤیایی دست‌یافتنی»
یادداشتی از دکتر مهراب صادق‌نیا؛
الاهیات می‌تواند الاهیات بماند؛ اگر ...
به همت دفتر همکاری‌های علمی و بین‌الملل؛
دوره بین‌المللی «مدرسه زمستانه ادیان» آغاز شد
با حضور نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت صورت گرفت؛
رونمایی از اثر «بررسی اسناد زیارت دولت‌مردان مسلمان از حرم رضوی»
در سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران؛
کتاب جریان‌شناسی فکری امامیه در دوران فترت شایسته تقدیر شد

فرصت ثبت‌نام در کنکور دکتری سازمان سنجش را از دست ندهید

تاریخ انتشار: 1399/09/10

فرصت ثبت‌نام در کنکور دکتری سازمان سنجش را از دست ندهید

به دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد توصیه می شود برای بالا بردن امکان قبولی خود در دانشگاه ادیان و مذاهب، ضمن شرکت در آزمون اختصاصی در موعد مقرر، در آزمون سازمان سنجش نیز شرکت کنند. دهم آذرماه 1399 آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری سازمان سنجش آموزش کشور است.

دانشجویان علاقه‌مند به ادامه تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب می‌توانند برای بالا بردن امکان قبولی خود در دانشگاه ادیان و مذاهب، ضمن شرکت در آزمون اختصاصی در موعد مقرر، در آزمون سازمان سنجش نیز شرکت کنند. دهم آذرماه 1399 آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری سازمان سنجش آموزش کشور است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رحمان بوالحسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب دعوت کرد در صورت تمایل به ادامه تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب، علاوه بر آزمون اختصاصی، در آزمون سازمان سنجش نیز شرکت کنند.

وی درباره علت این امر گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب به عنوان یک دانشگاه حوزوی از دو طریق آزمون اختصاصی و آزمون سازمان سنجش نسبت به پذیرش دانشجو اقدام می‌کند. لذا با توجه به این‌که امکان پذیرش از دو روش فراهم است و طبیعتاً استقبال بیشتری نیز صورت خواهد گرفت، علاقه‌مندان می‌توانند با شرکت در هر دو آزمون، امکان قبولی خود را بالا ببرند.

بوالحسنی هم‌چنین گفت: دانشجویان فارغ‌التحصیل از دانشگاه‌های حوزوی اعم از طلبه و غیرطلبه می‌توانند در آزمون اختصاصی دانشگاه ادیان و مذاهب شرکت کنند، و این یک فرصت برای قبولی می‌باشد اما شرکت در آزمون سازمان سنجش می‌توانند امکان قبولی را افزایش دهد.

وی در پایان گفت: دهم آذرماه 1399 آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری سازمان سنجش می‌باشد و به دانشجویان عزیز دوره کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب توصیه می‌کنیم، در این آزمون نیز شرکت کنند تا بتوانند با خیالی آسوده به قبولی در مقطع دکتری بیندیشند. لذا برای ثبت نام می‌توانند به آدرس sanjesh.org مراجعه نمایند.

برچسب ها : رحمان بوالحسنی, کارشناسی ارشد, دکتری, سازمان سنجش, دانشگاه ادیان و مذاهب, معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

دانشکده رسانه و ارتباطات
واحد مشهد