رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در گفت‌وگو با شفقنا:
خطبه‌های نهج‌البلاغه، جزو کتاب‌های درسی شود
دکتر جاودان در نشست «نظریه ایمان در مذاهب کلامی اسلامی»:
موضوع ایمان در همان سده نخست به کانون مباحث کلامی بدل شد
روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
دوره‌های آموزشی نویسندگی و مصاحبه
در گفت‌وگو با عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح شد:
آیین‌های دینی متأثر از گروه‌بندی‌ها و الگوهای اقتصادی است

ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش

تاریخ انتشار: 1399/08/08

ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش

داوطلبان کارشناسی‌ارشد سازمان سنجش سال 99 ، که نتیجه نهایی پذیرش آنان بر اساس اعلام سازمان مذکور نتیجه قبول در یکی از کد رشته محل‌های دانشگاه ادیان و مذاهب می‌باشد باید برای نیم‌سال اول سال تحصیلی 1400 ـ 1399 نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

اطلاعیه پذیرش و ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی‌ارشد‌

سازمان سنجش آموزش کشور 99

آن دسته از داوطلبان کارشناسی‌ارشد سازمان سنجش آموزش کشور سال 99 ، که نتیجه نهایی پذیرش ایشان بر اساس اعلام سازمان مذکور نتیجه قبول در یکی از کد رشته محل‌های دانشگاه ادیان و مذاهب می‌باشد باید بر اساس توضیحات ذیل اقدام به ثبت‌نام برای نیم‌سال اول سال تحصیلی 1400 ـ 1399 نمایند.

لینک اعلام نتایج سازمان سنجش آموزش کشور

ضمن عرض خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید اعلام می‌شود ثبت نام از پذیرفته‌شدگان در دو مرحله به صورت اینترنتی و حضوری صورت می‌گیرد. پذیرفته‌شدگان لازم است در زمان مقرر نسبت به ثبت‌نام اینترنتی اقدام نموده، پس از تکمیل ثبت‌نام اینترنتی با مراجعه حضوری به دانشگاه نسبت به تشکیل پرونده و ارایه مدارک لازم برای ثبت‌نام حضوری طبق برنامه زمانی تعیین شده اقدام نمایند.

برنامه زمانی برای ثبت‌نام

ثبت‌نام اینترنتی (مرحله 1)

ایام هفته

تاریخ

کلیه داوطلبان

‌چهارشنبه

07/08/1399

الی

دوشنبه

12/08/1399

ثبت‌نام حضوری (مرحله 2)

ایام هفته

تاریخ

ساعت

داوطلبان در کلیه رشته‌ها

شنبه

10/08/1399

08:00 الی 13:00

الی

دو‌‌شنبه

12/08/1399

08:00 الی 13:00

کلیه پذیرفته‌شدگان کارشناسی‌ارشد براساس قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هنگام ثبت‌نام نهایی در دانشگاه ادیان و مذاهب باید مدرک تحصیلی پایه خود (کارشناسی‌ و یا سطح دو حوزوی) را ارایه نمایند. مدرک تحصیلی ارایه شده ضمن دلالت بر فارغ‌التحصیلی از مقطع قبلی باید حاکی از فارغ‌التحصیلی پیش از تاریخ 30/07/1399 باشد. هرگونه مدرک فارغ‌التحصیلی با تاریخ بعد از 30/07/1399 قابل قبول نبوده و دانشجو در هر مرحله از تحصیل که قرار داشته باشد براساس قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اخراج شده، عواقب بعدی آن برعهده دانشجو بوده و حق هیچ‌گونه اعتراض ندارد.

چنانچه داوطلبی بنابر دلایلی نتواند در هنگام ثبت‌نام این مدرک را ارایه نماید موظف است که فرم تعهد رفع کسری مدرک تحصیلی خود را چاپ نموده و با حضور در دانشگاه به تایید معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب برساند.

تذکر 1: در قسمت تعهدنامه‌ها، پذیرفته‌شدگان برای تکمیل ثبت‌نام اینترنتی باید کلیه تعهدنامه‌ها را تایید نمایند.

تذکر2: پذیرفته‌شدگان محترم باید برای پرداخت شهریه علی‌الحساب نیم‌سال اول تحصیلی خود مبلغ 15.000.000 ریال (یک و نیم میلیون تومان) پرداخت نمایند. این پرداخت در مرحله ثبت‌نام اینترنتی و از طریق دستگاه کارت‌خوان صورت خواهد پذیرفت.

برای اطلاع بیشتر و یا پاسخ‌گویی به سوال‌های پذیرفته‌شدگان پیرامون مسایل مالی و شهریه دانشجویی می‌توانید با شماره 32802610 025 (داخلی 160) تماس حاصل فرمایید.

تذکر3: کلیه داوطلبان محترم در زمان ثبت‌نام اینترنتی باید مدارک ذیل را اسکن نمایند و تصویر آن را بارگذاری نمایند:

1. عکس 3×4  با زمینه سفید.
  2. شناسنامه تمام صفحات آن.
  3. کارت ملی، پشت و روی کارت ملی.
  4. مدرک پایه تحصیلی
  5. مدرک وضعیت نظام وظیفه (ویژه دانشجویان مرد).

تذکر 4: پذیرفته‌شدگان نهایی برای اطلاع از نحوه انتخاب واحد و برنامه درسی خود باید پس از دریافت شماره دانشجویی به دانشکده مربوط مراجعه نموده. برنامه کلاس‌ها در نیم‌سال اول تحصیلی 1400 - 1399 به این شرح است که انتخاب واحد از روز ‌شنبه مورخ 10/08/99 الی پنج‌شنبه مورخ 15/08/99 است و شروع کلاس‌های درسی از شنبه مورخ 17/08/99 است. برای اطلاع از چگونگی انتخاب واحد و راهنمایی در مورد کلاس‌ها و مسایل آموزشی با شماره داخلی 210 ـ 32802611ـ025 تماس بگیرید.

پذیرفته‌شدگان بعد از ثبت‌نام اینترنتی به همراه مدارک ذیل برای تکمیل مراحل ثبت‌نام با مراجعه حضوری به دانشگاه پرونده تحصیلی خود را تکمیل نمایند:

1. اصل مدرک تحصیلی پایه به همراه یک کپی از آن.

2. دو قطعه عکس 3×4  با زمینه سفید.

3. اصل شناسنامه و کارت ملی برای احراز هویت داوطلب.

آدرس دانشگاه ادیان و مذاهب (برای ثبت نام حضوری کلیه رشته‌ها):

دانشگاه ادیان و مذاهب، قم ـ پردیسان ـ روبروی مسجد امام صادق(ع) (تلفن تماس 02532802610)

قابل توجه پذیرفته‌شدگان رشته حکمت هنرهای دینی: پرداخت هزینه شهریه علی الحساب نیم‌سال اول باید در مدرسه اسلامی هنر صورت بپذیرد

آدرس موسسه هنر و اندیشه اسلامی (برای پذیرفته‌شدگان رشته حکمت هنرهای دینی)

مدرسه اسلامی هنر، قم ـ بلوار بسیج (30 متری هنرستان) ـ نبش کوچه 20 (تلفن تماس 02537830782)

برای ثبت‌نام در سامانه جامع آموزش دانشگاه اینجا را کلیک کنید

مراحل ثبت‌نام: