قابل توجه دانشجویان دوره کارشناسی ارشد؛
راه برون‌رفت از مشکلات؛ راه و رسم بسیج است
در پیام مقام معظم رهبری مد ظله العالی به مناسبت هفته بسیج؛
بسیج، ثروت بزرگ و ذخیره خداداد ملت ایران است
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب:
دانش و فناوری ایران در معرض کینه‌توزی بدخواهان است

آیت الله تسخیری همچون نگین در میان علمای جهان اسلام می درخشید

تاریخ انتشار: 1399/07/30

آیت الله تسخیری همچون نگین در میان علمای جهان اسلام می درخشید

نشست بازخوانی ابعاد شخصیتی، فکری و عملکردی مرحوم آیت‌الله تسخیری، به صورت مجازی از سوی بعثه مقام معظم رهبری برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این نشست، شخصیت آیت‌الله تسخیری را در سه دایره تشریح کرد و گفت: اگر آیت الله تسخیری را درسه دایره فعالیت ادیانی، مذاهبی و درون شیعی تعبیر کنیم، وی شخصیتی ممتاز و برجسته بود.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به فعالیت این عالم نستوه درحوزه بین الملل اشاره کرد و گفت: آثار و برکات آیت‌الله تسخیری در اقصی نقاط جهان همچنان پابرجاست. گفتگو با بودایی، ارتودکس، ارامنه، مسیحی، کاتولیک‌ و دیگر مذاهب را در کارنامه این عالم برجسته می‌توان مشاهده کرد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب تصریح کرد: آیت‌الله تسخیری با همه رهبران ادیان شرق گفتگو داشتند. با نحله‌های مسیحی‌ و ارتودکس گفتگو و علاوه بر روابط نزدیک با رهبران شان، دیدارهای مختلفی با پاپ داشتند. مطالعه وسیع و مواضع بسیار خوبی داشتند و    لحظه ای از مطالعه دست نکشیدند. یک لحظه هم از گفتن و خواندن دست بر نداشته و با مطالعه دقیق و تسلط علمی کافی با نمایندگان ادیان جهان روبه رو می شدند، با همه ادیان گفتگو می کردند و در همه زمینه ها دست پر و برتر را داشتند.

وی با بیان اینکه آیت الله تسخیری دردایره مذاهب، ازشخصیت های برجسته تقریبی بود، افزود: بیش از۶ سفر به مصر با ایشان داشتم، در گفتگو با ادیان حاضر در این کشور همچون نگین می درخشید. ارتباطات بسیارگسترده ای با اهل سنت داشت. با شخصیت های سیاسی جهان اسلام، ارتباط بسیارنزدیک داشت. عضو رسمی شورای فقه جده بود که از بخش های اصلی کنفرانس وحدت اسلامی به شمار می آید. بیش از ۳۸ سال نمایندگی جمهوری اسلامی ایران را دراین بخش برعهده داشت. به مواضع تشیع مسلط و از جهان اسلام دفاع می کرد و همچون نگین در میان علمای جهان اسلام می درخشید.

منبع:خبرگزاری مهر

برچسب ها : سیدابوالحسن نواب, رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب, آیت الله تسخیری, بعثه مقام معظم رهبری

دانشکده رسانه و ارتباطات