به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی؛
جشن میلاد امام علی(ع) برگزار می‌شود
به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی:
در باب کتاب «دانشگاه بوم‌شناختی: رؤیایی دست‌یافتنی»
یادداشتی از دکتر مهراب صادق‌نیا؛
الاهیات می‌تواند الاهیات بماند؛ اگر ...
به همت دفتر همکاری‌های علمی و بین‌الملل؛
دوره بین‌المللی «مدرسه زمستانه ادیان» آغاز شد
با حضور نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت صورت گرفت؛
رونمایی از اثر «بررسی اسناد زیارت دولت‌مردان مسلمان از حرم رضوی»
در سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران؛
کتاب جریان‌شناسی فکری امامیه در دوران فترت شایسته تقدیر شد

شیوه‌های تبلیغی داعش بر اساس تاکتیک‌های جنگ نرم

تاریخ انتشار: 1399/07/23

شیوه‌های تبلیغی داعش بر اساس تاکتیک‌های جنگ نرم

جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد دانشجو حامد زمانی با عنوان «شیوه‌های تبلیغی داعش بر اساس تاکتیک‌های جنگ نرم (مطالعه موردی هفته‌نامه النبأ)» روز چهارشنبه 23 مهرماه 1399 در سالن شهید بهشتی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

در جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد دانشجو حامد زمانی با عنوان «شیوه‌های تبلیغی داعش بر اساس تاکتیک‌های جنگ نرم (مطالعه موردی هفته‌نامه النبأ)»، دکتر یاسر قزوینی به عنوان استاد راهنما، دکتر محمد ابراهیمی‌نژاد به عنوان استاد مشاور و دکتر مجید فاطمی‌نژاد به عنوان استاد داور حضور داشتند.

در چکیده این پایان‌نامه آمده است:

پژوهش حاضر با هدف بررسی شیوه‌های تبلیغی داعش که بر اساس تاکتیک‌های جنگ نرم صورت پذیرفته، انجام شده است. این گروه، به منظور معرفی تشکیلات، برنامه‌ها، اعتقادات و انتشار اخبارشان از رسانه و خصوصاً مکتوبات استفاده برده است. یکی از مهم‌ترین این مکتوبات، هفته‌نامه النبأ می‌باشد. داعش در این هفته‌نامه با استفاده از اخبار، مقالات، تصاویر و اینفوگرافی‌ها دست به تبلیغات زده و با استفاده از شیوه‌های جنگ نرم به دنبال نفوذ در مخاطب بوده و به جذب و به کارگیری آنان پرداخته است و با استفاده از تاکتیک‌های جنگ نرم در هفته‌نامه النبأ، به یاری عرصه جنگ سخت و نظامی خود پرداخته است. به منظور رسیدن به نتایج مطلوب در این پژوهش، بهترین روش استفاده از این هفته‌نامه منتشر شده توسط داعش می‌باشد که بدین منظور تعداد 84 شماره اول این هفته‌نامه را که طی یک سال منتشر شده است، به روش توصیفی مورد بررسی قرار داده‌ایم. نتایج نشان می‌دهد که گروه تکفیری تروریستی داعش، در هفته‌نامه النبأ، به صورت مستقیم و غیرمستقیم دست به تبلیغات زده است و از تاکتیک‌های جنگ نرم در این زمینه بهره برده است و با انتشار متن و فایل‌های آن در فضای مجازی، محتواهای خود را در دسترس مخاطبان در سراسر دنیا قرار داده است تا با رسوخ در ذهن مخاطب، بتواند نسبت به جذب و به کارگیری نیروی انسانی اقدام نماید.

برچسب ها : پایان نامه, کارشناسی ارشد, داعش, جنگ نرم, دانشگاه ادیان و مذاهب, حامد زمانی, یاسر قزوینی, محمد ابراهیمی نژاد, مجید فاطمی نژاد

دانشکده رسانه و ارتباطات
واحد مشهد