پژوهشکده اخلاق و معنویت با سخنرانی دکتر مفتاح برگزار می‌کند:
جریان‌شناسی نقد معنویت عصر جدید در مسیحیت
انجمن علمی دانشکده شیعه‌شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
«رویکرد پدیدارشناسانه به باورها و آیین‌های عاشورایی»
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر شریعتمداری در گفت‌وگو با ایکنا:
امامت لازمه نظام دین و حفظ انسجام مسلمین است
دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
نشست علمی تحولات آکادمیک دین‌پژوهی: بررسی آثار آکادمی دین آمریکا
با حضور استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ادیان و مذاهب؛
یاد همکار تازه گذشته گرامی داشته شد
به قلم دکتر حمید بخشنده عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب؛
عید امامت علی علیه السلام

دوره‌های آموزشی نویسندگی و مصاحبه

تاریخ انتشار: 1399/09/02

دوره‌های آموزشی نویسندگی و مصاحبه

روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب دوره‌های آموزشی نویسندگی و مصاحبه برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دوره‌های «چگونه مصاحبه کنیم؟» و «چگونه بنویسیم؟» به همت روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

هریک از این دو دوره به صورت یک پکیج با 51 درصد تخفیف برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان می‌توانند علاوه بر شرکت در دوره‌های مذکور در دوره «چگونه مطالعه کنیم؟» نیز به صورت رایگان شرکت نمایند.

این دوره‌ها با تدریس استاد حسن طاهری به صورت مجازی در 14 جلسه برگزار می‌گردد که دو جلسه آن به صورت کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.

سرفصل‌های دوره «چگونه مطالعه کنیم؟» عبارت است از: کتاب‌شناسی، انگیزه مطالعه، تعیین گرایش مطالعاتی، مطالعه مفید، هسته مطالعاتی، پیش‌نیاز مطالعه، روش‌های مطالعه، تقویت ذهن برای مطالعه.

سرفصل‌های دوره «چگونه بنویسیم؟» عبارت است از: شیوه و سبک، سوژه و موضوع، منابع و جست‌وجوی اطلاعات، تنظیم متن و پاراگراف، آغاز و پایان متن، تیتر و عنوان، انواع یادداشت در رسانه.

سرفصل‌های دوره «چگونه مصاحبه کنیم؟» عبارت است از: روش‌های مصاحبه، رموز موفقیت مصاحبه، امکانات مصاحبه، مقدمات مصاحبه، انواع مصاحبه، پارازیت در مصاحبه، تنظیم مصاحبه.

گفتنی است ظرفیت بسیار محدود است و علاقه‌مندان می‌توانند تا دهم آذرماه 1399 از طریق آی‌دی @adyanpr در پیام‌رسان‌های ایتا و تلگرام و یا شماره تلفن 02532802610 داخلی 465 نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

برچسب ها : دانشگاه ادیان و مذاهب, نویسندگی, مصاحبه, روابط عمومی, حسن طاهری

دانشکده رسانه و ارتباطات