به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا شریعتمداری؛
راه برون‌رفت از مشکلات؛ راه و رسم بسیج است
در پیام مقام معظم رهبری مد ظله العالی به مناسبت هفته بسیج؛
بسیج، ثروت بزرگ و ذخیره خداداد ملت ایران است
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب:
دانش و فناوری ایران در معرض کینه‌توزی بدخواهان است

انتصاب در معاونت فرهنگی دانشجویی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی

تاریخ انتشار: 1399/05/08

انتصاب در معاونت فرهنگی دانشجویی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور احکام جداگانه‌ای مدیران امور دانشجویی، امور دانشجویان غیرایرانی و امور آموزشی و مدیر برنامه‌ریزی و امور هیئت علمی را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور احکام جداگانه‌ای مدیران امور دانشجویی و امور دانشجویان غیرایرانی معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیرکل امور آموزشی و مدیر برنامه‌ریزی و امور هیئت علمی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب را منصوب کرد.

بر اساس این احکام، سید امین فضیلت‌نژاد به سمت مدیر امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی منصوب شد. هم‌چنین سید علی میراحمدی حکم خود را به عنوان مدیر امور دانشجویان غیر ایرانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دریافت کرد.

هم‌چنین بر اساس حکم صادره از سوی رئیس دانشگاه، احسان جندقی به سمت مدیرکل امور آموزشی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب منصوب شد.

طبق حکمی دیگر، مهدی علمی دانشور به سمت مدیر برنامه‌ریزی و امور هیئت علمی منصوب شد.

گفتنی است مدت اعتبار این احکام، دو سال می‌باشد.

برچسب ها : سید ابوالحسن نواب, معاونت فرهنگی دانشجویی, معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی, سید امین الله فضیلت نژاد, سید علی میراحمدی, احسان جندقی, مهدی علمی دانشور

دانشکده رسانه و ارتباطات