معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی خبر داد؛
پذیرش دانشجوی بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری
با صدور احکامی از سوی ریاست دانشگاه صورت گرفت؛
انتصاب در معاونت فرهنگی دانشجویی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان:
رشته تقریب باید در حوزه‌های علمیه شیعه و سنی تدریس شود
یادداشتی از نویسنده رساله برگزیده جشنواره کتاب سال رضوی؛
«تحلیل روان‌شناختی سیره امام رضا(ع)» با هدف دفاع از اهل‌بیت(ع)
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب:
مصلحت جهانی این است که همه ادیان با یکدیگر همکاری کنند
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد مسجدجامعی:
جهان کنونی به لحاظ سیاسی و دینی راست‌گرا شده است

ما باید در پی تربیت نیروهای قوی و عمیق به عنوان دین‌شناس باشیم

تاریخ انتشار: 1399/04/18

ما باید در پی تربیت نیروهای قوی و عمیق به عنوان دین‌شناس باشیم

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، جمعی از اعضای هیئت علمی و رؤسای دانشکده‌ها با حضور در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در ابتدای این دیدار صمیمی از جایگاه والای علمی حضرت آیت‌الله العظمی محمد فاضل لنکرانی و خدمات بی‌شائبه وی به حوزه تجلیل به عمل آورد و از آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی به عنوان ادامه دهنده راه پدر یاد کرد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با ارائه گزارشی از ظرفیت‌های بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب، جذب دانشجوی خارجی و برگزاری دوره‌های متعدد شیعه‌شناسی، افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب در سطح بین‌الملل جایگاه ویژه‌ای یافته است و رویکرد این دانشگاه همان چیزی است که جامعه جهانی به آن نیاز دارد و آن، ایجاد فضای گفت‌وگوی بین ادیان و مذاهب و کاهش تنش‌ها و نزاع‌های دینی و غیردینی در سطح جهان است. به همین دلیل است که مقام پاپی آمادگی خود را برای ترجمه اثری درباره تشیع اعلام کرده است و این همکاری‌ها هم‌چنان ادامه خواهد داشت.

وی گفت: بخش اعظمی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب را فضلا و طلاب حوزه علمیه تشکیل می‌دهند و دانشگاه ادیان و مذاهب ارتباط تنگاتنگی با حوزه علمیه و علما ایجاد کرده است و رسالت ما در دانشگاه، معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه‌های اهل‌بیت علیهم السلام است.

آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی نیز ضمن خوش‌آمدگویی، در سخنانی از حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب به عنوان یکی از مهره‌های تأثیرگذار در حوزه پس از انقلاب یاد کرد و خدمات و فعالیت‌های وی در مرکز خدمات حوزه علمیه، هم‌چون خانه‌سازی برای طلاب و تأسیس دانشگاه ادیان و مذاهب و خدمات دیگر را ستود و گفت: جناب‌عالی دارای فکری بلند و انگیزه‌ای بسیار قوی هستید و حاصل آن، همین اقدامات و نتایجی است که در حوزه شاهد آن هستیم.

وی در ادامه گفت: امروزه فقط با شبهات فلسفی، کلامی و مانند آن در حوزه اسلام و تشیع مواجه نیستیم و با شبهاتی در باب کلیت دین و دینداری روبه‌رو هستیم که برخی از حوزویان را هم گرفتار کرده است. آخرین شبهه جدی، عقلانی کردن، عرفی کردن و اخلاقی کردن دین و نفی آن‌چه در دین به زعم آنان با عقل و اخلاق نمی‌سازد، است. متهم نمودن فقه به ناکارآمدی و مبنا قرار دادن اعلامیه جهانی حقوق بشر از آن جمله است و ما آمادگی داریم با تعامل با یکدیگر به این شبهات پاسخ دهیم.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: ارتباطات بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب ظرفیتی برای حوزه ایجاد کرده است و ما باید در پی تربیت نیروهای قوی و عمیق به عنوان دین‌شناس باشیم.

این استاد حوزه گفت: ما همگی زیر چتر اسلام هستیم و باید به دنبال تحکیم اسلام و مذهب اهل‌بیت(ع) و عرضه این معارف به جهانیان باشیم.

آیت‌الله فاضل لنکرانی در پایان گفت: باید دانشگاه و حوزه بیش از پیش با یکدیگر مرتبط باشند و ما آماده همکاری با شما هستیم و امیدواریم شاهد نگارش کتاب‌ها، پایان‌نامه‌ها و مقالاتی ناظر به شبهات در دانشگاه ادیان و مذاهب باشیم. لذا در این زمینه دست یاری به شما می‌دهیم.

گفتنی است آیت‌الله فاضل لنکرانی در پایان ضمن استقبال از امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی بین دو مرکز دانشگاه ادیان و مذاهب و مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، آمادگی خود را برای گسترش همکاری‌های دو مرکز دانشگاه ادیان و مذاهب و مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) اعلام کرد.

برچسب ها : آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی, دانشگاه ادیان و مذاهب, سید ابوالحسن نواب, مرکز فقهی ائمه اطهار(ع), تفاهم نامه

دانشکده رسانه و ارتباطات