معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی خبر داد؛
پذیرش دانشجوی بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری
با صدور احکامی از سوی ریاست دانشگاه صورت گرفت؛
انتصاب در معاونت فرهنگی دانشجویی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان:
رشته تقریب باید در حوزه‌های علمیه شیعه و سنی تدریس شود
یادداشتی از نویسنده رساله برگزیده جشنواره کتاب سال رضوی؛
«تحلیل روان‌شناختی سیره امام رضا(ع)» با هدف دفاع از اهل‌بیت(ع)
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب:
مصلحت جهانی این است که همه ادیان با یکدیگر همکاری کنند
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد مسجدجامعی:
جهان کنونی به لحاظ سیاسی و دینی راست‌گرا شده است

این اهانت دسیسه دشمنان قسم‌خورده اسلام و عراق است

تاریخ انتشار: 1399/04/16

این اهانت دسیسه دشمنان قسم‌خورده اسلام و عراق است

روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور بیانیه‌ای اقدام روزنامه سعودی الشرق الاوسط در توهین به حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی را محکوم و این عمل شرم‌آور را تقبیح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی توهین روزنامه سعودی الشرق الاوسط به مقام شامخ مرجعیت دینی حضرت آیت‌الله العظمی سید علی سیستانی،روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب در بیانیه‌ای این اقدام نابخردانه را محکوم کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ اللَّهَ يُدافِعُ عَنِ الَّذينَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ کُلَّ خَوَّانٍ کَفُورٍ (سوره حج، آیه 38)

بی‌تردید، قوام و دوام هر ملتی به هویت اوست. تبلور و تمایز هویت‌ها نیز به مجموعه‌ای از نمادهایی است که به آنها الهام می‌بخشد و برایشان افتخار می‌آفریند.

در جوامع دین‌باور، نمادهای دینی هم هویت‌بخشند و هم غرورآفرین. در این میان، ناشیانه‌ترین کار، نشانه‌گیری این نمادها و اسائه ادب به آنهاست؛ کاری که به‌تازگی روزنامه سعودی‌تبارِ الشرق الاوسط انجام داده و به ساحت والای مرجعیت اعلای عراق، حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی که نشان عزت و وحدت ملت عراق است و در خارج از عراق نیز میلیون‌ها مقلد دارد، جسارت نموده است. ما این اهانت را به پای یک ملت یا مذهب خاص نمی‌گذاریم و آن را دسیسه دشمنان قسم‌خورده اسلام و عراق می‌دانیم که اهداف شوم خود را به دست مزدوران یا نابخردانی پیش می‌برند که نه جانب عِرق عربی را دارند و نه عمق دینی مسلمانان را می‌شناسند.

دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن محکوم کردن این اقدام ناشیانه و کینه‌توزانه، اطمینان دارد که این سبک‌سری‌ها هرگز مردم عراق؛ از پیروان ادیان و مذاهب گوناگون را از انسجام و هم‌دلی و از حمایت ارکان دینی و ملی‌شان بازنخواهد داشت.

روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب

برچسب ها : سید علی سیستانی, دانشگاه ادیان و مذاهب, روابط عمومی, عراق, ایران