معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی خبر داد؛
پذیرش دانشجوی بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری
با صدور احکامی از سوی ریاست دانشگاه صورت گرفت؛
انتصاب در معاونت فرهنگی دانشجویی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان:
رشته تقریب باید در حوزه‌های علمیه شیعه و سنی تدریس شود
یادداشتی از نویسنده رساله برگزیده جشنواره کتاب سال رضوی؛
«تحلیل روان‌شناختی سیره امام رضا(ع)» با هدف دفاع از اهل‌بیت(ع)
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب:
مصلحت جهانی این است که همه ادیان با یکدیگر همکاری کنند
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد مسجدجامعی:
جهان کنونی به لحاظ سیاسی و دینی راست‌گرا شده است

میزگرد حوزه و دوران پساکرونا برگزار شد

تاریخ انتشار: 1399/04/14

میزگرد حوزه و دوران پساکرونا برگزار شد

میزگرد حوزه و دوران پساکرونا با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب و میهمانانی از حوزه روز چهارشنبه 11 تیرماه 1399 در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در میزگرد حوزه و دوران پساکرونا که به همت مرکز مطالعات راهبردی حوزه و روحانیت در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد، با اشاره به اهمیت مسئله مواجهه دین و دینداری با وضعیت پیش آمده بر اثر شیوع ویروس کرونا و نگاه و وضعیت حوزه به این مسئله در دوران پساکرونا گفت: از نظرگاه این‌جانب دین مناسکی و جمعی در دوران کرونا به شدت آسیب دید و دین فردی و معنوی و اخلاقی در دوران کرونا تقویت شد.

وی هم‌چنین پیشنهاد کرد سران ادیان و متفکران گوناگون با مدیریت دانشگاه ادیان و مذاهب درباره وضعیت دین و دینداری در دوران کرونا و پساکرونا به صورت مجازی به گفت‌وگو بپردازند.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر احمد کوهی مدیر طرح حوزه در دوران پساکرونا ضمن تقدیر و تشکر از همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب در برگزاری این میزگرد، گفت: پس از آغاز طرح حوزه در دوران پساکرونا، اندیشمندان دیدگاه‌های خود را در این زمینه از طرق گوناگون مطرح کردند.

وی افزود: درباره دین و ادیان و مواجهه آن‌ها با کرونا بحث‌های بسیاری در داخل و خارج ایران مطرح شد و به این مسئله پرداخته شد که آیا کرونا در حال تضعیف دین است یا در حال تقویت آن. تغییر شیوه‌های دین‌داری و تأثیر محدودیت‌های این بیماری بر روی دین‌داری از جمله مسائل مطرح در زمینه مواجهه دین‌ و دین‌داری با بیماری کرونا بود.

در ادامه این میزگرد دکتر اسماعیل شراهی دکترای آینده‌پژوهی و عضو هیئت علمی جامعه المصطفی که به عنوان میهمان در این میزگرد حضور یافته بود، درباره آینده‌ دینداری در دوران پساکرونا به ارائه نظرات خود پرداخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهراب صادق‌نیا نیز نظرات خود در خصوص کرونا و دین‌داری از نظرگاه جامعه‌شناسی مطرح کرد.

دکتر محمد روحانی عضو هیئت علمی دانشکده ادیان نیز در خصوص نگاه ادیان هند به کرونا و مواجهه دین و دینداران با آن در هندوستان سخن گفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا شریعتمداری عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب نیز نکاتی در خصوص انواع دینداری، و تضعیف و تقویت آن‌ها در دوران کرونا و پساکرونا ارائه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدحسین نواب رئیس مدرسه اسلامی هنر به مسئله تقویت دین مناسکی پس از دوران کرونا پرداخت.

آقای علیرضا شجاعی عضو هیئت علمی دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب نیز رویکرد ادیان شرق نسبت به بیماری کرونا را مورد توجه قرار داد.

دکتر احمدرضا مفتاح رئیس دانشکده ادیان نیز در این میزگرد علمی واکنش مردم عامه دیندار در برابر بیماری کرونا و بازاندیشی شیوه‌های دین‌داری را مطرح کرد و به بررسی آن پرداخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان نیز در پایان این نشست دیدگاه‌های خود در خصوص واکنش عموم مردم دیندار در مقابل شیوع بیماری کرونا را مورد توجه قرار داد.

برچسب ها : کرونا, حوزه علمیه, سید ابوالحسن نواب, حمیدرضا شریعتمداری, مهدی فرمانیان, علیرضا شجاعی, احمد کوهی, اسماعیل شراهی, احمدرضا مفتاح, محمدحسین نواب, مرکز مطالعات راهبردی حوزه و روحانیت, پساکرونا, محمد روحانی, مهراب صادق نیا

دانشکده رسانه و ارتباطات