با حضور استادان حوزه و دانشگاه؛
جشن میلاد امام رضا(ع) برگزار شد
به قلم دکتر فاطمه توفیقی عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب؛
انتشار دو مقاله در نشریات معتبر بین‌المللی
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا شریعتمداری:
مناظرات امام رضا(ع) برای حفظ هویت و کیان اسلامی بود
دکتر مهراب صادق‌نیا در گفت‌وگو با قدس آنلاین؛
غرض از گفت‌وگو باید دست‌یابی به زندگی مسالمت‌آمیز باشد
با صدور احکامی از سوی ریاست دانشگاه؛
انتصابات جدید در دانشگاه ادیان و مذاهب

راه‌اندازی سایت جدید انگلیسی و عربی نشانگر رویکرد بین‌المللی دانشگاه است

تاریخ انتشار: 1399/03/22

راه‌اندازی سایت جدید انگلیسی و عربی نشانگر رویکرد بین‌المللی دانشگاه است

رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب از راه‌اندازی سایت جدید انگلیسی و عربی دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام جعفر فخرآذر رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب در گفت‌وگویی با اشاره به رویکرد بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: پایه‌های دانشگاه ادیان و مذاهب از همان ابتدا با تأکیدات حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه با رویکردی بین‌المللی نهاده شده است چرا که حوزه فعالیت این دانشگاه، شناخت ادیان و مذاهب گوناگون رایج در جهان است.

وی افزود: بین‌المللی‌سازی آموزش و پژوهش مستلزم آن است که زمینه برای ارتباط سریع و آسان با دانشجویان، استادان، پژوهشگران، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در سراسر جهان فراهم گردد. در این راستا روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب راه‌اندازی سایت جدید انگلیسی و عربی را در دستور کار خود قرار داده است. این کار با عنایت به گسترش روزافزون رسانه‌های ارتباطی و شیوه‌های نوین اطلاع‌رسانی و ارائه خدمات است. از این رو در آغاز کار، راه‌اندازی سایت جدید به زبان‌های انگلیسی و عربی در دستور کار قرار دارد و ان‌شاء‌الله پس از راه‌اندازی سایت به این دو زبان، دیگر زبان‌های رایج نیز در دستور کار قرار خواهند گرفت.

فخرآذر درباره ویژگی‌ها و مزایای این سایت‌ها گفت: یکی از مزیت‌های این سایت‌ها تسهیل در آشنایی با اهداف، رویکردها و رشته‌های ارائه شده در دانشگاه و امکان درخواست پذیرش برای علاقه‌مندان خارجی می‌باشد. در این مرحله تمامی رشته‌های دکتری، دوره‌های تابستانی، دوره‌های آنلاین با جزئیات کامل معرفی شده‌اند و یک پرتال ثبت‌نام آنلاین نیز برای هریک از رشته‌ها در نظر گرفته شده که متقاضی می‌تواند بدون نیاز به هیچ واسطه‌ای اطلاعات خود را ثبت و مدارک خود را از طریق پرتال ارسال کند و فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دیگر مزیت این سایت‌ها، بین‌المللی‌سازی پژوهش و پژوهش‌های صورت گرفته در دانشگاه (در قالب مقاله، کتاب، نشریه، پایان‌نامه، و...) است. بدین ترتیب پژوهش‌های صورت گرفته در دانشگاه به صورت کاملاً نظام‌مند عرضه خواهد شد تا هم پژوهشگران دانشگاه در عرصه بین‌المللی معرفی شوند و هم این‌که زمینه برای همکاری پژوهشگران، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی سراسر جهان  با دانشگاه ادیان و مذاهب به طور سیستماتیک فراهم گردد.

رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب در پایان گفت: بخش‌های دیگر سایت مانند معرفی اعضای هیئت علمی، دانشکده‌ها و گروه‌ها،‌ اطلاعات مربوط به امکانات دانشگاه، فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی و غیره نیز هم‌زمان تکمیل خواهد شد و ان‌شاءالله به‌زودی از سایت‌های جدید عربی و فارسی دانشگاه رونمایی خواهد شد.

برچسب ها : جعفر فخرآذر, روابط عمومی, دانشگاه ادیان و مذاهب, انگلیسی, عربی, بین المللی

دانشکده رسانه و ارتباطات