با کارشناسی حجت الاسلام والمسلمین دکتر الهی منش در ادیان تی‌وی:
نگاه قرآن به انسان از نظرگاه عرفان بررسی شد
در نامه رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به رؤسای دانشگاه‌های جهان اسلام؛
دعوت دانشگاه‌های جهان اسلام به جنبش بازنگری در نگره‌های فلسفی و دینی
پیام تبریک رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به سفرای کشورهای اسلامی:
مسلمانان می‌توانند الگو و پیشگام صلح و مدارا در جهان باشند
مدیر نشریات دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد:
مجله مطالعات فقهی حقوقی زن و خانواده علمی پژوهشی شد
با ترجمه داود بهلولی دانشجوی دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب
کتاب ایران در سیاحتنامه اولیا چلبی منتشر شد
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در گفتگو با ادیان نیوز؛
کرونا انسان‌ها را متوجه معنویت و خدا و مظهر فیض کرد

با راه‌اندازی صندوق رفاه، دانشجویان با خیال آسوده تحصیل می کنند

تاریخ انتشار: 1399/02/30

با راه‌اندازی صندوق رفاه، دانشجویان با خیال آسوده تحصیل می کنند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سید امین فضیلت‌نژاد مدیر امور دانشجویی و ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: با توجه به رشته‌های منحصر به فردی که در دانشگاه ادیان و مذاهب ارائه می‌شود و اشتیاقی که برای تحصیل در این دانشگاه و این رشته‌ها وجود دارد، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اقدام به راه‌اندازی صندوق رفاه دانشجویان نموده است تا دانشجویان بتوانند با پرداخت شهریه خود به صورت اقساط و ماهیانه، با خیال آسوده به تحصیل خود ادامه دهند.

فضیلت‌نژاد گفت: افزون بر این، مدیریت امور دانشجویی می‌کوشد زمینه دریافت وام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را فراهم کند. لذا دانشجویان می‌توانند در هر ترم نسبت به دریافت وام وزارت علوم اقدام کنند.

مدیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: شرایطی برای خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان عزیز در نظر گرفته شده است که بر اساس آن، شهریه این عزیزان از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران تأمین می‌گردد. لذا این دسته از علاقه‌مندان به تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب می‌توانند با ارائه معرفی‌نامه بدون پرداخت شهریه در رشته مورد علاقه خود در مقاطع ارشد یا دکتری تحصیل کنند. این شرایط ویژه همسر و فرزند شهید، جاوید الاثر، آزاده، جانباز 25 درصد و بالاتر می‌باشد.

وی افزود: این دانشگاه خوابگاه اختصاصی ندارد اما با توجه به این‌که بخش اعظمی از دانشجویان ساکن شهرستان هستند، معاونت فرهنگی دانشجویی با همکاری دیگر دانشگاه‌های قم، شرایط استفاده از این خوابگاه‌ها را برای دانشجویان خود فراهم می‌کند. لذا دانشجویان شهرستانی مشکلی در تأمین خوابگاه خود نخواهند داشت.

برچسب ها : سید امین فضیلت نژاد, ستاد شاهد و ایثارگر, دانشگاه ادیان و مذاهب, خوابگاه دانشجویی

دانشکده رسانه و ارتباطات