از سوی معاونت فرهنگی دانشجویی؛
از حقیقت غیبت تا بایسته‌های انتظار
یادداشتی از دکتر سید حسن اسلامی اردکانی؛
«با گذشت از ما یاد کنید»؛ به یاد رضا بابایی
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در پیام تسلیت به مناسبت درگذشت استاد بابایی:
همه خدمات و برکات فرهنگی استاد بابایی ماندگار خواهد بود
در پیام تبریک نوروزی سفیر واتیکان به ریاست دانشگاه:
خود را در کنار بیماران، خانواده‌های قربانیان، پزشکان و پرستاران می‌دانیم

برگزاری کلاس‌های آموزشی به صورت الکترونیکی و غیرحضوری

تاریخ انتشار: 1398/12/15

برگزاری کلاس‌های آموزشی به صورت الکترونیکی و غیرحضوری

بنا بر اعلام معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب، با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس کلاس‌های آموزشی دانشگاه ادیان و مذاهب به صورت الکترونیکی و غیرحضوری برگزار می شود و شرکت دانشجویان در این کلاسها اجباری می باشد.

همچنین دانشجویانی که تمایلی به شرکت در کلاس ها به صورت مجازی ندارند بایستی هرچه سریعتر نسبت به حذف ترم یا درس مذکور از طریق سامانه سادا و یا تماس تلفنی با کارشناس آموزش دانشکده خود اقدام نمایند.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی در این اعلامیه آورده است: هر مقدار که اساتید و دانشجویان در اجرای این برنامه همکاری نمایند، از حجم کلاس‌های جبرانی بعد از تعطیلات کاسته می‌شود.

گفتنی است با توجه به شرایط اضطراری فعلی و تعطیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شهر قم، تعطیلی یا فعالیت دانشگاه و برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری، منوط به اطلاعیه‌های صادره از سوی استانداری قم می‌باشد.

دانشجویان می‌توانند جهت اطلاع از زمان تعطیلی یا بازگشایی دانشگاه، به اطلاعیه‌های صادره از سوی استانداری قم مراجعه نمایند.

برچسب ها : دانشگاه ادیان و مذاهب, کلاس‌های آموزشی, غیر حضوری, معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی