حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
این اوقات را غنیمت داشته برای نجات ممالك اسلامی دعا كنید
یادداشتی از دکتر صادق نیا؛
بیماری و مرگ واقعیّت‌های اجتماعی
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب تشریح کرد:
جامعه کبیره احتجاج امام بر جریان غلات است

دوره آموزشی نقد منهاج السنه برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: 1398/10/30

دوره آموزشی نقد منهاج السنه برگزار می‌شود

دوره‌ آموزشی «نقد تحلیلی و تاریخی منهاج السنه» با تدریس دکتر امداد توران عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب و به همت انجمن کلام اسلامی حوزه برگزار می‌شود.

دوره‌های آموزشی «تاریخ فشرده علم کلام» و «نقد تحلیلی و تاریخی منهاج السنه» به همت انجمن کلام اسلامی حوزه برگزار می‌شود.

دوره‌های آموزشی «تاریخ فشرده علم کلام» توسط حجت‌الاسلام والمسلمین رسول رضوی رئیس دانشـکده علوم و معارف اسلامی و عضو هیئت مدیره انجمن کلام اسلامی و «نقد تحلیلی و تاریخی منهاج السنه» توسط دکتر امداد توران عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در محل انجمن‌های علمی حوزه برگزار خواهد شد.

منهاج السنه با نام کامل «مِنهاجُ السُّنّة النَبَویُة فی نَقْضِ کلام الشّیعة و القَدَریة» کتابی به زبان عربی نوشته ابن‌تیمیه از فقهای حنبلی در قرن هفتم هجری و یکی از نظریه‌پردازان سلفیه است. او این کتاب را در رد بر کتاب منهاج الکرامة فی معرفة الامامه نوشته علامه حلی(ره)، فقیه و متکلم شیعه بر اساس مبانی ظاهرگرایی سلفیه نوشته است.

دوره آموزشی تاریخ فشرده علم کلام دوشنبه هر هفته ساعت 16 و دوره آموزشی نقد تحلیلی و تاریخی منهاج السنه چهارشنبه هر هفته ساعت 18 برگزار می شود.

علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و حضور در کلاس‌ها لازم است مشخصات خود اعم از نام، نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی و عنوان درس را به سامانه پیامکی 30007227007705 ارسال کنند.

حضور برای عموم آزاد و مهلت ثبت‌نام تا سه‌شنبه 1 بهمن ماه  1398 است. مکان برگزاری کلاس‌ها نیز انجمن‌های علمی حوزه واقع در بلوار جمهوری اسلامی، کوچه 2، فرعی اول سمت چپ، ساختمان انجمن‌های علمی حوزه، طبقه اول، سالن کنفرانس تعیین شده است.

برچسب ها : امداد توران, منهاج السنه, دانشگاه ادیان و مذاهب, هیئت علمی