معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی خبر داد؛
پذیرش دانشجوی بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری
با صدور احکامی از سوی ریاست دانشگاه صورت گرفت؛
انتصاب در معاونت فرهنگی دانشجویی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان:
رشته تقریب باید در حوزه‌های علمیه شیعه و سنی تدریس شود
یادداشتی از نویسنده رساله برگزیده جشنواره کتاب سال رضوی؛
«تحلیل روان‌شناختی سیره امام رضا(ع)» با هدف دفاع از اهل‌بیت(ع)
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب:
مصلحت جهانی این است که همه ادیان با یکدیگر همکاری کنند
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد مسجدجامعی:
جهان کنونی به لحاظ سیاسی و دینی راست‌گرا شده است

پذیرش دانشجوی طلبه در مقطع کارشناسی ارشد

تاریخ انتشار: 1399/04/31

پذیرش دانشجوی طلبه در مقطع کارشناسی ارشد

نحوه و زمان ثبت‌نام داوطلبان آزمون‌های دوره‌های کارشناسی ارشد اختصاصی 1399 دانشگاه ادیان و مذاهب

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب در اطلاعیه‌ای نحوه و زمان ثبت‌نام داوطلبان آزمون‌های دوره‌های کارشناسی ارشد اختصاصی 1399 در این دانشگاه را اعلام کرد.

در اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب در این باره آمده است:

داوطلبان تحصیلات تکمیلی از میان برادران و خواهران طلبه و یا کسانی که از یکی از مراکز و دانشگاه‌های حوزوی فارغ‌التحصیل شده باشند، می‌توانند برای ثبت‌نام در هریک از رشته‌محل‌های تحصیلی دانشگاه ادیان و مذاهب از روز شنبه مورخ 1398/09/30 با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو نسبت به ثبت‌نام آزمون اقدام نمایند.

تکالیف داوطلبان برای ثبت‌نام:

1. در مقطع کارشناسی ارشد، دانشگاه ادیان و مذاهب بر اساس مجوز‌ها و قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دو شیوه آموزش‌محور غیرحضوری (الکترونیکی) و آموزشی ـ پژوهشی (حضوری) ثبت‌نام می‌نماید. هریک از این شیوه‌ها دارای قوانین و مقرارات خاص خود می‌باشد.
  2. به همه داوطلبان محترم توصیه می‌شود پیش از شروع مراحل ثبت‌نام، دفترچه راهنمای پذیرش و ثبت‌نام مربوط به دوره انتخابی خود را بادقت مطالعه نمایند.
  3. پس از مطالعه دفترچه راهنما و انتخاب رشته‌محل تحصیلی با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو و یا کلیک بر روی لینک ثبت‌نام اقدام به تکمیل مراحل ثبت‌نام نمایند. در پایان مراحل ثبت‌نام، به داوطلبان شماره پرونده و رمز ورود به سامانه پذیرش دانشجو داده خواهد شد که نشانگر پایان مراحل ثبت‌نام یک داوطلب است. صحت اطلاعات ارسالی به عهده شخص داوطلب است.
  4. زمان چاپ کارت ورود به جلسه آزمون کتبی چند روز پیش از آزمون از طریق سامانه پذیرش و یا پیامک، اطلاع‌رسانی خواهد شد. داوطلبان باید کارت ورود به جلسه را در موعد مقرر از طریق سامانه پذیرش، چاپ و دریافت کرده و در روز آزمون همراه با کارت ورود به جلسه آزمون در محل آزمون حضور داشته باشند.
  5. آزمون کتبی کارشناسی ارشد در روز جمعه 24 مرداد 1399 برگزار خواهد شد.

برای اطلاع از شرایط پذیرش با شماره 02532802626 تماس حاصل نمایید

همچنین برای دریافت اطلاعات درباره مسائل پذیرش و مراحل ثبت‌نام با شماره  02532802610 (داخلی 103)

و برای اطلاع از امور شهریه دانشجویی و تعهدات مالی با شماره 32802610 – 025 (داخلی 160) تماس بگیرید.

دفترچه راهنمای پذیرش دانشجو کارشناسی‌ارشد

برنامه‌های درسی کارشناسی ارشد

ثبت‌نام کارشناسی ارشد

برچسب ها : آزمون ورودی, آزمون اختصاصی, ثبت نام, کارشناسی ارشد, دکتری, دانشگاه ادیان و مذاهب, طلاب, روحانیون, حضوری, غیرحضوری

حسن ملک زاده
کاربر میهمان

1399/01/26 - 12:36:37

هو الحق المبین
امسال ۵۵ می شود و روحانی جانباز ۳۵ هستم و پایان نامه پایه سوم ام درباره اهل ذمه بوده است سال ۸۶، دکتری غیر حضوری مرا راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ مدیر:

امکان دکتری غیرحضوری در سراسر کشور وجود ندارد. برای مشاوره بیشتر با معاونت آموزش تماس بگیرید.

محمود شمسی
کاربر میهمان

1399/02/14 - 17:08:13

بنده یکی از مبلغین در خارج از کشور هستم
آیا امکان ثبت نام و آزمون و امتحان برای امثال بنده هست ؟
با تشکر

پاسخ مدیر:

با سلام

بله؛ در صورت احراز دیگر شرایط، می توانید برای ثبت نام اقدام کنید.

دانشکده رسانه و ارتباطات